Facebook hozzászólás
721

Új főszerkesztő áll az Életforma internetes magazin élén!

A Piac és Profit Kiadó új főszerkesztőt nevezett ki az Életforma online magazinja élére. László Márta új színeket, olvasmányos élményeket ígér!

László Mártaa televíziós világból érkezett a szerkesztőségbe. Korábban híradósként, riporterként, szerkesztőként az igazi nagypolitikával, az Európai Parlament életével foglalkozott. Számos európai műsort készített itthon és Strasbourgban egyaránt, de forgatott Bernben, Korfun, Brüsszelben és Kijevben is. Újságíróként azonban nemcsak a napi aktualitásokat figyelte, hanem mindig őszinte nyitottsággal  fordult a művészeti élet, a gasztronómia, a hagyományok, a történelmi sajátosságok, a természeti kincsek felé is. Több, mint 40 éve újságíró, munkája elismeréseként tavaly a Magyar Újságíró Szövetségtől – egyetlen televíziósként – Aranytoll Díjat vehetett át.

László Márta, Kép: Siményi Gergely

„Óriási lelkesedéssel és izgalommal fogok a munkába! Számomra ez egy teljesen új terület, de annyi mindent láttam, éreztem, hallottam a világból, hogy most örömmel osztom meg mindezt az olvasókkal is. Az eletforma.hu írásakor, szerkesztésekor igazi, XXI. századi, trendi újságírónak érzem magam, és remélem, a szerkesztőségből is ilyen internetes magazin kerül ki.” – mondta László Márta, az új főszerkesztő.

<mime-attachment.jpg>

Az Életforma online magazin már több mint 10 éve jelenik meg a Piac és Profit Kiadó gondozásában. Évről-évre növekszik az olvasótábora. Ma már havonta átlagosan több mint 400 ezer oldalt töltenek le olvasóink. A Facebook és a Google+ közösségi médiumokban is jelentős olvasótábora van az életmód-tartalommal rendelkező online magazinnak.


A Piac és Profit Kiadóról:
A kiadó portfóliójába tartozik a havonta megjelenő Piac & Profit üzleti magazin, a szintén kkv-knak szóló www.piacesprofit.hu weboldal, valamint az Életforma és Autoblog internetes magazinok. A Piac és Profit Kiadó konferencia-üzletága 15. éve van jelen a gazdasági, üzleti témájú szakrendezvények piacán. Évente már több mint 45 sikeres rendezvény kapcsolódik a Kiadó nevéhez országszerte. 2012-ben megnyílt a Piac & Profit Klub, ahol az üzletemberek gyümölcsöző üzleti kapcsolatokat építhetnek ki egymással.  Ezen felül a Piac & Profit elkötelezett az üzleti etika, a társadalmi felelősségvállalás, a környezettudatosság mellett, és aktív szerepet vállal e magatartás- és gondolkodásmód megismertetésében és terjesztésében.

További információk:
+36(1)814-8600, +36 (20) 980-5396 telefonszámon.
E-mail: László Márta főszerkesztő: mlaszlo@piacesprofit.hu, Demcsák Mária ügyvezető: mdemcsak@piacesprofit.hu.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!