Facebook hozzászólás
231

Turbóra kapcsolt az X-Faktor

Fergeteges bulihangulatot teremtettek az X-Faktor döntősei a szombati élő showban, két versenyző örömét azonban ezúttal is a kiesés árnyékolta be. A nézők szavazatai alapján ugyanis Jáger Kingának, míg egy különleges párbaj után Ónodi Jánosnak kellett búcsúznia az X-Faktortól. A The Biebers – Pont Most című slágere nyomán a bulizás volt a tematikája az X-Faktor harmadik élő showjának. A nyolc döntős így pörgős bulidalokkal teremtett fergeteges hangulatot a stúdióban.

Mentorparádé, Kép: RTL
Mentorparádé, Kép: RTL

Elsőként Mata Ricsi lépett színpadra, aki ezúttal nagyon izgult, így egy apró szövegbaki is becsúszott a produkciójába. Ettől függetlenül a mentoroknak nagyon tetszett az előadása, Puskás Peti szerint most nyílt meg igazán Ricsi.

Döntésre várva, Kép: RTL
Döntésre várva, Kép: RTL

A múlt heti párbaj győztese, Vince Aliz Liza betegsége ellenére is nagyot énekelt, Tóth Gabi úgy véli, egyre látványosabb az, hogy a különc lány mennyit fejlődik hétről-hétre. Fejes Szandi a Fekete Vonat slágerének átdolgozásával készült a mostani élő showra, s bár hangjával elvarázsolt mindenkit, a végső robbanást most hiányolták a mentorok a produkciójából.

A Ham Ko Ham a Fricska Táncegyüttessel karöltve tüzelte fel a hangulatot, mentoruk, ByeAlex szerint egyetlen, még versenyben lévő csapata egészen a döntőig menetel majd. Tóth Gabi még ennél is tovább ment, mert szerinte Opitz Barbi lesz az év hangja. Az egyébként zárkózott lány most kimondottan felszabadult volt, gyönyörű hangja mellett az X-Faktor harmadik élő showjában azt is megmutatta, hogyan tud táncolni.

Jáger Kinga produkciója most nem sikerült bravúrosan, éles kritikákat kapott a mentoroktól. Még Tóth Gabi sem védte meg mentoráltját, mivel szerinte a próbákon sokkal jobban teljesített Kinga.

Ónodi János – a Supergirls közreműködésével – ByeAlex múlt heti kritikáját keltette életre: éneklő ruhásszekrényként kezdte produkcióját. A zenekarok mentorát azonban most sem győzte meg igazán, ByeAlex még mindig kevésnek tartja Ónodi Jani színpadi jelenlétét.

Boldog pillanat, Kép: RTL
Boldog pillanat, Kép: RTL

Gorbunov Dmitrij Rihanna slégerével ezúttal nem nyűgözte le teljes mértékben a mentorokat. Puskás Peti hangsúlyozta is, hogy folytatni kell a munkát, senki nem hiheti még el magáról, hogy már kész sztár.

Szombat este ismét két versenyzőnek ért véget az X-Faktor. A beérkezett szavazatok alapján elsőként Jáger Kinga búcsúzott a műsortól. Ezt követően pedig drámai helyzet alakult ki, ugyanis Gáspár Laci még versenyben lévő mentoráltjainak, Fejes Szandrának és Ónodi Jánosnak kellett párbajoznia. A mentorok pedig úgy döntöttek, hogy Ónodi Jánosnak kell hazamennie.

Jövő hét szombaton, azaz november 26-án 20 órától tehát hat döntőssel folytatódik tovább az X-Faktor, amelyben idén minden eddiginél nagyobb a tét. Egy luxusutazás mellett ugyanis összesen 27 millió forintnyi nyereménnyel jutalmazzák majd az év legjobb hangját. Az egy éven át havi 1 millió forintos készpénznyeremény mellett a győztes további 15 millió forintot kap, amelyet zenei karrierjének beindítására fordíthat. Kíváncsian várjuk a folytatást!

Forog A mi kis falunk
Már javában zajlanak a forgatási munkálatai az RTL Klub új sorozatának, A mi kis falunknak. Az eddig elkészült anyagokból pedig már egy rövid hangulatvideót is összeállítottak a készítők. Itt megnézheted!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!