Facebook hozzászólás
440

Tökéletes kényeztetés a Ritzben

A főváros szívében megnyílt a The Ritz-Carlton Spa Budapest, amely mostantól kivételes fürdőélménnyel várja vendégeit! Különleges szolgáltatásai elvarázsolnak, és ez teszi egyedivé a helyet! A helyi fürdőkultúra több száz éves, egészen a római korig nyúló hagyományokra tekint vissza. Budapest 1934 óra viseli a Fürdők városa címet. Manapság is rengeteg fürdő és kapcsolódó szolgáltatás várja az idelátogatókat, ami tökéletes úti céllá teszi Budapestet azoknak, akik kényeztető feltöltődésre vágynak. Az új spa megnyitásával a The Ritz-Carlton, Budapest igazi luxus spa élményt hoz a magyar fővárosba!

Medence a Ritzben, Kép: sajtóanyag
Üvegtetős medence a Ritzben, Kép: sajtóanyag

A városi fürdők új gyöngyszeme egy korszerű, a nap 24 órájában elérhető edzőteremmel, egy elegáns, spa kezeléseket nyújtó részleggel, gőzkabinnal, szaunával, és egy egyedi tervezésű úszómedencével várja a látogatókat! A hotel 8. szintjén elhelyezkedő spa különlegessége az üvegtető, amely lehetővé teszi, hogy a vendégek természetes fényben fürdőzve élvezhessék az igazi Ritz-Carlton spa pillanatokat.

Luxus spa a Ritzben, Kép: sajtóanyag
Luxus spa a Ritzben, Kép: sajtóanyag

A nyugalom valódi szigeteként a spa olyan exkluzív kezeléseket kínál, amelyek nemcsak a testre, de szellemre is frissítően hatnak. Mindegyik kezelés személyre szabott, amelyek közül kettőt – Serenity on the Danube és The Royal Palace Ritual – az ESPA kizárólag a budapesti szálloda számára készített.

A hotel exkluzív spa tagságot is kínál az érdeklődőknek, amely amellett, hogy belépést ad a The Ritz-Carlton Spa-ba és edzőterembe, olyan további előnyökhöz is hozzáférést nyújt, mint például a Club Lounge használat és a kezdeményes szobafogalás.

– Mindig elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy új és különleges dolgokat alkossunk szállodáinkban világszerte, és a most átadott budapesti spa ennek a törekvésnek egy újabb ékes példája. A The Ritz-Carlton Spa, Budapest olyan kényeztető menedéket kínál, amely minden érzékünkre hat, és hiszünk abban, hogy ez teszi vonzóvá fürdőnket azok számára, akik meg szeretnék tapasztalni a tökéletes spa pillanatot – mondta Nicolas A. Kipper, a The Ritz-Carlton, Budapest szállodaigazgatója.

Reggelim a Ritzben
Tavaly nyílt meg Budapest, és egyben az ország első Ritz Hotelje, a The Ritz-Carlton. A Belvárosban, az Erzsébet téren, az Adria-palotában lelt otthonra a világ egyik legelegánsabb és legpatinásabb szállodaláncának új tagja. A történelmi épület markáns elemei, mint a külső szobrok vagy a belső kupola, megmaradtak teljes pompájukban, míg a belső terek szőnyegei, függönyei, képei a Duna hűvös színeit, olykor örvényeit tükrözik. Na, ezért érdemes Budapestre utazni!

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

PÉLDA-KÉP

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!