Facebook hozzászólás
229

Titkos randevúra készül a Class FM műsorvezetője!

Első alkalommal ad koncertet hazánkban a világhírű OneRepublic. A Class FM a rajongók között páros koncert belépőket sorsolt ki a múlt héten. Egy szerencsés pár Abaházi Csaba kíséretében, a színfalak mögött is találkozhat a sztárzenekarral.

 

A 2007 óta siker sikerre halmozó OneRepublic idén először Magyarországra is ellátogat, június 7-én lépnek fel a Budapest Arénában. A Grammy- díjra jelölt banda öt kontinens 169 városában adott már teltházas koncertet, így a hazai közönség is bombasztikus előadásra, felejthetetlen élményekre és tomboló tömegre számíthat. A nyári koncerten olyan örökzöld dalokat hallhatnak majd a rajongók élőben, mint az Apologize, a Good Life, az All The Right Moves, a Love Runs Out, az I Lived és 2013 listavezető slágere, a Counting Stars.

A múlt héten a Class Kívánságműsor szerencsés hallgatói minden órában nyerhettek  egy páros koncertjegyet Abaházi Csabától. Nem kellett mást tenni, mint minden nap 10 és 15 óra között fülelni, hogy mikor csendül fel a legnépszerűbb rádióban a OneRepublic. Ketten azonban VIP ajándékkal is gazdagodhattak, mert a koncert kezdete előtt személyesen is találkozhatnak és fotózkodhatnak majd a OneRepublic tagjaival! A színfalak mögé a kívánságműsor házigazdája, Abaházi Csaba kíséri majd el a szerencséseket.

Abaházi Csaba

„Már nagyon régóta nyomon követem, és szeretem a OneRepublic munkásságát: érdekes, hogy kezdetben inkább a lassú, melankolikus hangzásvilágot hozták az Apoligez-zal és a Good Life-fal, most pedig olyan ütemes, pop rockos számokkal hódítanak mint a Counting Stars vagy a Love Runs Out, és mind a két stílus működik. Tetszik, hogy nagyon különleges, nem megszokott hangszereken adják elő dalaikat, mint a csörgődob, dzsembé, brácsa, marimba, vagy a cselló” – magyarázta Abaházi Csaba. „Emlékszem, amikor a Counting Stars kapcsán egymásra néztünk Pirossal és összebólintottunk, itt egy igazi pörgős sláger! Eddig amihez hozzányúltak, arannyá vált, igazi sikersztori az övék” – tette hozzá.
A népszerű műsorvezető nagyon várja a koncertet, és azt is elárulta, rendkívül  izgatott a személyes találkozó miatt.
„Számomra is meglepetés lesz a koncert minden részlete, a díszletek, a felállás a koreográfia, biztos vagyok benne, hogy látványos show-ra számíthatunk. A személyes találkozóra is nagyon készülök, óriási élmény és fantasztikus élmény lesz a szerencsés hallgatóknak és természetesen nekem is.”

Világsztárok koncertje júniusban – Jön a OneRepublic!
Örülhetnek a hazai OneRepublic-rajongók, hiszen kedvenceiket végre élőben is láthatják. Az amerikai alterpop nagyágyúi 2015. június 7-én a Papp László Budapest Sportarénában adnak koncertet. Lehet gyűjteni a jegyekre!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!