Facebook hozzászólás
282

Tetűt okoz a szelfizés?!

A fejtetvek terjedésének legfőbb forrása a szelfiőrület – legalábbis az orosz hatóságok szerint. Sürgősen abba kéne hát hagyniuk a fiataloknak…

Tényleg káros lenne? – Kép:Pixabay

A fejtetvek terjedésének legfőbb forrása a szelfiőrület, amikor a kartávolságból készülő önportré kedvéért szorosan összedugják a fejüket a fiatalok – tudósított a BBC hírportálja a Roszpotrebnadzor, az orosz fogyasztóvédelmi hatóság állásfoglalásáról. Ha ilyen közel kerülnek egymáshoz a szelfi készítői, akkor az élősködők könnyen átugranak az egyik szelfiző hajáról a másikéra – figyelmeztetett az orosz hivatal. Hozzátették: ha tetűfertőzést találnak egy iskolás hajában, azt nem engedik közösségbe, amíg a feje nem válik tetűmentessé.

A Roszpotrebnadzor korábbi állásfoglalásai vitathatónak bizonyultak. Volt vezetője, Gennagyij Onyiscsenko egyszer azt tanácsolta, öljék meg a hollókat, mert azok tollas farkasok, amelyek madárinfluenzát terjesztenek.

A hivatal tetűjavaslatát az orosz közösségi média felhasználói kigúnyolták: „Arra utalnak, hogy a legtöbb orosz gyerek tetves?” – kérdezte valaki. Egy másik felhasználó azt írta: „„Csodálatos! Onyiscsenko gondolatai még mindig virágoznak – minél bolondabb ok, annál inkább!”

Párizsban bezzeg támogatják!
Inkább nyomjatok egy selfie-t, így örökítsétek meg a szerelmeteket lakat helyett! Ezt javasolják a párizsi hatóságok. Attól tartanak ugyanis, hogy a francia főváros történelmi hídjai nem fogják bírni az örök szerelmet szimbolizáló lakatok súlyát. No és mi a helyzet nálunk?


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!