Facebook hozzászólás
514

Természetes termékek természetesen – érted!

Nap mint nap találkozhatsz vele, amikor tejtermékeket, péksüteményeket, lekvárokat vagy üdítő- és szeszes italokat vásárolsz! Ezek egyes alkotórészeit ugyanis a Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. gyártja. Több mint 100 éve meghatározó szereplője a hazai és a nemzetközi élelmiszeriparnak a szabadegyházi székhelyű társaság. Ma Európa legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalataként ismert. Ezt a munkát ismerte el a szaktárca, amikor Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat adományozott a cégnek. 

Dr. Magyar Szabolcs gyárigazgató átvette a díjat Fazekas Sándortól, Kép: szt
Dr. Magyar Szabolcs átvette a díjat Fazekas Sándortól, Kép: szt

A Magyar Agrárgazdasági Minőség Díjat (MAMD) olyan hazai agrárgazdasági szervezeteknek ítélik oda, amelyek bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség iránt és kiemelt fontosságot tulajdonítanak a hatékony munkavégzésnek, a magas színvonalú termékek előállításának, illetve szolgáltatásnyújtásnak. Az évente legfeljebb 5 szervezet részére átadható rangos szakmai elismerés odaítéléséről a 9 tagú Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj Bizottság javaslata alapján a miniszter dönt. Fazekas Sándor a műszaki igazgatónak, Dr. Magyar Szabolcsnak nyújtotta át a kitüntetést nemzeti ünnepünk alkalmából.

–  A Magyar Agrárgazdasági Minőség Díj rendkívüli jelentősségű a több mint 300 embert foglalkoztató társaságunknak, mert a megtiszteltetésen túl visszaigazolja törekvésünket, amely szerint fontos a minőségi magyar kukoricából a hozzáadott értékkel bíró termékek gyártása” – mondta Dr. Magyar Szabolcs műszaki igazgató az elismerés átvételét követően.

A minőséget jelentő táblát átveszi Dr. Magyar Szabolcs (jobbra), Kép: szt
A minőséget jelentő tábla, Kép: szt

A Hungrana Keményítő- és Izocukorgyártó és Forgalmazó Kft. Európa legjelentősebb kukoricafeldolgozó vállalataként több mint egy évszázada meghatározó szereplője a magyarországi és az európai élelmiszeriparnak. Az 1912-ben alapított üzemben évente több mint egymillió tonna, kizárólag Magyarországon termesztett, génmódosítás-mentes kukoricát dolgoznak fel a legkorszerűbb technológiával, a megújuló energiák széles körű alkalmazásával, hulladékmentesen!

Most csak három kitüntetést adtak át, Dr. Magyar Szabolcs és cége mellett olyan kiváló társaság kapott elismerést, mint a Bock Borászat Kft., és a Mecskerdő Zrt.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!