Facebook hozzászólás
270

Tehetséghegyek a TV2-n

Finisébe érkezett a két szórakoztató produkció a TV2-n! Június 4-én kiderül, hogy ki lesz a legmenőbb a Kismenők közül, másnap pedig az, melyik páros nyeri el a nézők tetszését A Nagy Duettben. Ja, és kíváncsiak vagyunk a műsorvezetők ruhájára és frizurájára is! Megont lehet majd szavazni!    

A Kismenők fináléjára két hétig gyakorolnak a kis tehetségek. Ezúttal két-két produkcióval készülnek a gyerekek: egy szóló előadással, és példaképeikkel közösen is bemutatkoznak a szuperprodukció következő, évadzáró adásában.

Ördög Nóra és Tilla egy kanapén, Kép: TV2
Ördög Nóra és Tilla egy kanapén, Kép: TV2

Cserép Timi, az extrém hajlékony gumilány a Rising Star felfedezettjével, Freddie-vel áll színpadra, aki sikerdalát, a Pioneer-t fogja énekelni, miközben a kislány káprázatos mutatványokkal szórakoztatja a közönséget. Az Üzenet lánycsapata döntőn is egy komoly témát dolgoz fel: a családon belüli erőszakot.

A Zsurzs
Könyvet írt a Kossuth-díjas, televíziós rendezőről az egykori MTV Balázs Béla-díjas rendezője, Babiczky László, és Zsurzs Katalin színésznő, Zsurzs Éva lánya. A kötet nemcsak a nagyszerű, iskolát teremtő egyéniségről szól, hanem a hazai televíziózás kezdetének és aranykorának is emléket állít.

A Kállay Saunders András Running című dalára készített koreográfia minden bizonnyal ezúttal is gondolkodásra készteti majd a közönséget. Szabó Bence a musicalvilág egyik legnagyobb sztárjával, Feke Pállal énekel duettet, a Fényév távolság című dalt adják elő a Padlásból. Szlavkovszki Zsolt a legendás Pécsi Sasok két tagjával lép színpadra: Szentgyörgyi Rómeó és Katus Attila világbajnok aerobik versenyzők működnek majd közre a látványos koreográfiájában. Dolák-Saly Róbert, a L’art pour l’art Társulat alapító tagja verses kötetéből ad elő részletet a műsor egyik nagy felfedezettjével, Qian Zita Jiafang-gal, míg a döntő egyik legkülönlegesebb koprodukciójának ígérkezik Balogh Somáé, aki a zongoravirtuóz Havasi Balázzsal lép fel. A hajdúböszörményi fiút a Hooligans dobosa, Kiss Endi is segíti a felkészülésben.

Liptai Claudia és Majka, Kép: T2V2
Liptai Claudia és Majka, Kép: T2V2

Június 5-én vasárnap az elmúlt hetekben színpadra állt tizenkét sztárpárból a négy legjobb immár 3-3 produkcióval készül, és végre kiderül, melyik kettős nyeri A Nagy Duettet.

A tévénézők mindkét élő adásra az ingyenes TV2 Live applikáción keresztül szavazhatnak, ahol exkluzív tartalmakat olvashatnak a Kismenőkről és A Nagy Duettről is.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!