Facebook hozzászólás
207

Tavaszi BORzsongás!

Szent György-heti Vigasságokat rendeznek az Ezerjó hazájában, Móron április 23-án és 24-én! Ha szereted a finom borokat, jól forgatod a fakanalat, esetleg kedveled a távfutást, ott a helyed!    

 Borkóstoló Móron, Kép: Geszler Családi Pincészet
Borkóstoló Móron, Kép: Geszler Családi Pincészet

Pompás program várja a György-napi ünneplőket a jövő hétvégén!

Április 23-án, szombaton lesz az Ezerjó Fakanálforgató Főzőverseny. A Kapucinus téren, a nagyszínpad körül a környékbeli pincék legjava kínálja ragyogó borait! Kirakodóvásár és gyerekprogramok is várják a látogatókat. Este a felnőtteket várja ingyenes koncert, fellép az Ocho Macho és Demjén Ferenc is.

Szeretsz futni! Másnap, április 24-én, vasárnap rajtol el a III.  Ezerjó Félmaraton! Jelentkezni itt tudsz!

Paraszttál a móri Geszler Családi Pincészetben, Móron
Paraszttál a móri Geszler Családi Pincészetben, Móron

 

Mindkét nap nyitott pincével is készül a Geszler Családi Pincészet. Különlegesség, hogy nemcsak bor-, hanem alkohol mentes kóstolót is kínálnak. Mindehhez kínálnak zsíros kenyér menü és paraszttál is – kolbásszal, szalonnával, paradicsommal, lila hagymával, ropogós, friss kenyérrel! A részleteket itt olvashatod el!

Tudnod kell!
Mór a Bakony és a Vértes hegység közti völgyben fekvõ, megközelítõleg 15 000 lakosú kisváros. A móri térség a magyar történelmi borvidék egyike, amely európai hírnevét a XVIII. században telepített szõlõ- és borfajtának, a MÓRI EZERJÓNAK köszönheti. Tudj meg itt részleteket a programokról! 

Egy másik borvidék, egy másik pincészet egy remek recepttel: kóstold meg a rozmaringos báránysültet a hozzá illő burgonyatortával és borral!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!