Facebook hozzászólás
469

Szurkolj Te is a Futball-szigeten!

Ha mindened a foci, és ki nem hagynál egyetlen meccset sem, akkor idén nyáron a Te helyed is a Margitszigeti Atlétikai Centrumban van, hiszen több mint 40 év után újra kint lesz a magyar válogatott az Európa Bajnokságon. Június 10. és július 10. között egy átlagos családi ház alapterületű, 144 m2-es óriáskivetítőn nézheted meg az EB legizgalmasabb meccseit és fogadhatsz kedvenc csapatodra.

Nyáron ismét EB lázban ég egész Magyarország, ami nem meglepő, hiszen Kű Lajos 1972-ben rúgott EB gólja óta nem izgultunk még ennyire a magyar válogatottért. Idén pedig a helyszín is adott, hogy hol lehet a legjobban szurkolni kedvenc csapatodnak. Ha nincs tipped, hová mehetnél akár minden este szurkolni, akkor irány a Margitszigeti Atlétikai Centrum, ahol 144 m2-es kivetítővel, hatalmas lelátókkal és sok-sok izgalmas programmal várnak titeket.

Ez is a Futball-sziget látványterve, Kép: sajtóanyag

Futball-sziget, látványterv, Kép: sajtóanyag

Az éppen aktuális meccset játszó csapatok zászlója alatt együtt izgulhattok a többiekkel, de lesz csocsó és Teqball verseny is. Ha pedig te vagy a legügyesebb, még nyereménnyel is gazdagodhatsz a játék végén. Ha elfáradnál, a játékok és szurkolások között, a chill szektorban pihenhetsz meg koktélokkal a kezedben, de a legfinomabb falatokért sem kell messzire menned, hiszen a gasztro-sétányon rengeteg étel és ital között válogathatsz.

Így szurkolunk mi!
Június 10-én este kilenckor elhangzik a sípszó, és a Franciaország-Románia meccsel megkezdődik a 2016-os Labdarúgó Európa Bajnokság. Nagy a készülődés nálunk is. A férjem mindenevő a sportban, de a foci az első helyen áll – hát még úgy, hogy hosszú idő után a magyar válogatott is kivívta magának a jogot az induláshoz. A legjobb szakember mondja el, miként, és mivel ünnepeljünk, hogy felhőtlen legyen a szurkolás!

A közösségi élmény sok szempontból adott, hiszen külön szurkolói zónát alakítanak ki és egy „Futball-sziget Fans” elnevezésű applikáció is kialakítanak, melyen keresztül képet és videót is fel lehet tölteni. A Hajrá magyarok! felkiáltásokat pedig a „Futball-sziget Sound” elnevezésű alkalmazás összesíti, így elkészül az ország leghangosabb szurkolása, melyet eljuttatnak a magyar válogatottnak. A mérkőzések között és félidőben egy kamera (LuckyCam) beöltözött szurkolókat keres a tömegben és néhány szerencsés értékes ajándékot nyer.

Ha nemcsak nézni szeretnéd a focit, hanem igazán jó is vagy benne, és még a szerencse is melléd áll, akkor egy nem mindennapi lehetőségnek köszönhetően, egy XBOX játékkonzol segítségével, az egész Magyarországon egyedülálló, óriási kivetítőn játszhatod le a soron következő meccset. Emellett fogadhatsz kedvenc csapatodra és rengeteg ajándékkal is gazdagodhatsz a programok során.

További információkért és még több programért látogass el az esemény oldalára!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!