Facebook hozzászólás
304

Szombat esti szellemparti

Családi tökfaragó műhely, tűzzsonglőr bemutató, szellemkereső játék, sőt még tomboló zombik is lesznek a Holnemvolt Parkban a mindenszentek előestéjére, azaz most szombatra időzített Szellempartin. A programok este 6-kor kezdődnek és éjjel 11 óráig tartanak.

Éjszaka seprűn lovagló boszorkány, Kép: freestockphotos
Kép: freestockphotos

A régi körhintától a dzsungel mesevasút felé vezető sétány mentén a „rémsétány” kínál programokat. Lesz még arcfestés, az elvarázsolt kastély homlokzatára fénnyel festenek látványos mintákat.

A rendezvényterem előtt japán jókai macuri (妖怪祭 – yōkai matsuri), azaz „szellem fesztivál” kulturális bemutató lesz, ahol bárki megismerheti, hogy a japán hagyományokban miként jelenik meg a szellemek világa. Lesz ott legyezőjáték, démon arckirakó, kívánságtábla, de ki lehet majd próbálni az origamit, a kabuki álarcokat és a tradicionális japán viseletet is. A japán konyha iránt érdeklődőket külön gasztropagoda várja.

Természetesen a Holnemvolt Park játéküzemei is működnek, a Szellemparti alatt akár vacsorázhatsz is. Légy bátor, mert egyes játékoknál szellemek, boszorkányok, zombik, és más ijesztő dolgok is meglephetnek!

A szombat esti Szellemparti egyúttal a Holnemvolt Park szezonzáró eseménye is lesz. Másnap, azaz november 1-én, vasárnap ugyan még a szokott módon üzemel, de november 2-ától, a téli szezon kezdetétől leállnak a park játékai, és megkezdődik a Mesepark és a Pannon Park építése. Az Állatkert klasszikus területe az eddigiekhez hasonlóan továbbra is zavartalanul fogadja a látogatókat az év minden napján.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!