Facebook hozzászólás
208

Szól a Ravatal Rádió

Egressy Zoltán Halál Hotel című darabját mutatják be július 15-én az Óbudai Társaskörben Őze Áron rendezésében. Az előadás különlegessége, hogy a debütáló színmű a szerző első nyári színházi szezonra írt darabja, Őze Áronnak pedig az első nyári szabadtéri rendezése. Az abszurd krimikomédiát a nyáron 10 alkalommal tekinthetik meg a nézők a Társaskör kertjében.

Kép: Kmety-Molnár Györgyi

„Az Óbudai Társaskör képviselője Harsányi Mária Pihe keresett meg minket, hogy a 25. Színház a kertben évad megünneplésként szeretnék, ha náluk születne meg egy új darab a rendezésemben. Az Óbudai Önkormányzat, valamint az Óbudai Nyár támogatásának köszönhetően egy egészen új előadás, egy a Társaskör saját produkciója jöhetett létre.” – mondta Őze Áron a darab rendezője.

Kép: Kmety-Molnár Györgyi

Az abszurd krimikomédiát a szerző a rendezővel közösen kifejezetten a Társaskör kertjébe írta és álmodta meg, s a helyszín adottságait remekül kihasználva egy verbális humorban gazdag előadás született.

„Van egy Halál Hotel, ahová halni járnak az emberek. Van egy Agatha Christie Restaurant, ahol mérgezett ételeket lehet enni és van egy Ravatal Rádió, ami folyamatosan halálhíreket közöl. Ezen a hármas helyszínen történik egy brutális gyilkosság, megérkezik Frank a nyomozó és a végén egész más derül ki, mint, amit Frank vagy a nézők gondolnak.”- árulta a rendező az előadásról. Főbb szerepekben Kútvölgyi Erzsébet és Cserna Antal látható.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!