Facebook hozzászólás
1 378

Szőke ciklonnal erősít a FEM3

Új műsorvezetővel bővül a FEM3 Café, Nagy Réka is csatlakozik a magazinműsor csapatához, hétfőtől már ő is köszönti a nézőket.

Nagy Réka, Kép: TV2
Nagy Réka, Kép: TV2

 

Czippán Anett, Mádai Vivien, Polyák Lilla és Stohl Luca mellett Nagy Réka is erősíti a FEM3 Café női műsorvezető csapatát. A hétköznap délelőttönként jelentkező népszerű magazinműsornak így már hét állandó házigazdája van, a hölgyek Berki Krisztián és Kinter Oszkár mellett köszöntik a nézőket. A modellből lett műsorvezető nagy kihívásként éli meg a felkérést.

– Nagyon örülök annak, hogy újabb lehetőséget kaptam a TV2 Csoportnál. A FEM3 Caféban remek kollégákkal dolgozhatok együtt. Eddig csak vendégként jártam a stúdióban, de akkor is nagyon jól éreztem magam. Kinter Oszkár sokat segít nekem a rutinjával, ráadásul a tévézés mellett mindkettőnknek van modell múltja is, így bőven akad közös témánk. Azon leszek, hogy az adásokban minden olyan kérdést feltegyek majd a vendégeinknek, ami a nézőket érdekli – mondta a FEM3 Café új műsorvezetője, aki hétfőn áll munkába a csatornánál.

BUMM!!!
20 millió lapul Tilla zsebében! Megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tért vissza a TV2 képernyőjére a Bumm! A csapatoknak ezúttal is nyolc darab bombát kell hatástalanítaniuk, de a kvíz show szabályai megváltoztak.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!