Facebook hozzászólás
566

Szerinted honnan a legszebb Budapest? Még 10 napig szavazhatsz!

Friss, kortárs szemléletű fotókkal népszerűsíti Budapestet az egy hónapos, Budapest a szemünk előtt elnevezésű városkommunikációs fotókampány és kiállítás. A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ óriásplakátjai az ország 400 pontján jelennek meg 15 rendhagyó városfotóval. A változatos képanyag a szakmai zsűri által kiválasztott három népszerű városfotográfus munkáiból állt össze, Budapest legszebb látképéről  pedig Facebook-közönségszavazás dönt.

Fotó: Bódis Krisztián

Megmutatni a folyton változó fővárost, és hagyni, hogy Budapest lakói és az ország más pontjain élők is rácsodálkozzanak a városi tér érdekes pillanataira – a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ezzel a céllal indította „Budapest a szemünk előtt” elnevezésű városkommunikációs kampányát, amelyben a közösségi médiában népszerűvé vált budapesti városfotográfusok munkái mutatkoznak be országszerte, összesen 400 óriásplakáton.

Az augusztus 1-jétől egy hónapon át tartó imázskampányban Bódis Krisztián, Hlinka Zsolt és Soós Bertalan kiválasztott képei szerepelnek, 15 fotón bemutatva klasszikus budapesti helyszíneket – fiatal, urbánus szemmel újraértelmezve.

Fotó: Bódis Krisztián

A Budapest a szemünk előtt kampányban szereplő fotókat szakmai zsűri választotta ki. Bán Teodóra, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ ügyvezető igazgatója mellett Pistyur Veronika, a Bridge Budapest ügyvezetője, Papp Regina, a We Love Budapest főszerkesztője, Ács Zoltán újságíró, a Design Terminál inkubációs programjának vezetője, Radisics Milán, a National Geographic fotósa és a SocialDaily portál alapítója, Batta Barnabás trendkutató, a Mitte Communications stratégiai igazgatója, valamint Misetics Mátyás,a Várfok Galéria fotóművésze és a Mitte Communications kreatív igazgatója vettek részt a változó, fiatalos Budapestet legjobban reprezentáló képek kiválasztásában.

Fotó: Soós Bertalan

A 15 fotóra a „Budapest a szemünk előtt” közösségi oldalánlehet szavazni augusztus 31-éig.

Fotó: Hlinka Zsolt

A fotográfiai kampányt sajtótájékoztató zárja 2014. szeptember 3-án a Bálnában, ahol a szavazókat értékes nyereménnyel díjazzák. A teljes fotógyűjtemény szeptember 15-éig ugyanitt, a Bálnában tekinthető meg.

Budapest az egyik legnépszerűbb város
London az elmúlt négy évben immár harmadszor vezeti a világ legnépszerűbb úti céljainak listáját. A rangsor első öt helyén a brit főváros után Bangkok, Párizs, Szingapúr és Dubai áll. Budapest pedig a tavalyi felméréshez képest hat helyet javítva már a negyvenedik a világ leglátogatottabb városai listáján. Közép-Európában csak Bécs és Prága kapott magasabb pontszámot.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!