Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:
2016. január 07. 17:00 | PP-Eletforma

MÉG PÁR NAP!

Szavazz a városodra!

Rekord mennyiségű szavazat érkezett a „MegszépülAVárosom” projekt weboldalára! Ne tétovázz, szavazz te is, amíg nem késő, már csak egy heted van rá! 

 

Pesterzsebet varoshaza, téli külső kép: wikimedia

Az egyik esélyes: Pesterzsébet! Kép: wikimedia

2015-ben rekord mennyiségű, megközelítőleg 60 000 szavazat érkezett be a projekt weboldalára.  Már a szavazás elején az élmezőnybe került Miskolc, Érd és Salgótarján, a pesti kerületek közül pedig a XVII.,  IV. valamint a XX. E települések illetve kerületek azóta is stabilan tartják nyerő pozíciójukat.

2016. Január 10-én zárul a „MegSzépülAVárosom” pályázat szavazási periódusa. Még egy egy pár nap és versenybe hozhatod városodat vagy kerületedet! Szavazz akár minden nap, és buzdítsd erre ismerőseidet, barátaidat is!

A tét nem kicsi! A nyertes jutalma, hogy a szervezők ott felújítanak egy parkot, egy játszóteret vagy valamilyen közteret!  

A programról bővebb információ a http://megszepulavarosom.hu/ vagy a projekt Facebook oldalán található.

Tudtad, hogy Mező Misi, a Magna Cum Laude frontembere megénekelte legkedvesebb tájait! Olvasd csak el!Cikk nyomtatása | Hozzászólások |
Megosztás:

Hírek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!