Facebook hozzászólás
436

Szabad egy táncra?

Világbajnokokat avattak Pécsett! A hétvégén, Pécsett megrendezett WDSF Standard Táncok Formációs Világbajnokságán a magyar színeket képviselő Szilver TSE az előkelő negyedik, míg az Adria-Szigo KTSE a hetedik helyen végzett. 20 éve nem volt ilyen verseny Magyarországon. 

Táncosok Pécsett, Kép: sajtóanyag
Kép: sajtóanyag

A rangos esemény lenyűgöző programmal várta nézőit: a kilenc országból érkező összesen 13 formáció késő estig tartó produkcióit a Latin Grand Prix versenyzői egészítették ki. A rekord gyorsasággal, példás szervezéssel lebonyolított esemény mintegy 2000 fős közönség előtt zajlott. A ranglista élén az orosz Vera Tyumen csapata, másodikként a németországi Braunschweiger TSC ünnepelt, míg a dobogó harmadik fokára a holland DSV Dance Impression léphetett fel.

Díjkiosztó Pécsett, Kép: sajtóanyag
Díjkiosztó Pécsett, Kép: sajtóanyag

Hazai csapatok idén először kvalifikálták magukat a világversenyre, közülük a szentesi Szilver TSE-t mindjárt a negyedik helyig röpítették táncosai. A Kapronczai Balázs főszervező által vezetett Adria-Szigo KTSE a szintén előkelő 7. helyen végzett.

A verseny rendezési jogának megszerzése már önmagában óriási bravúrnak számított, 20 éve nem volt ilyen rangos táncos esemény Magyarországon!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!