Facebook hozzászólás
287

Spórolós és trendi a telekocsi

Ha utazol, nagy eséllyel valaki ugyanakkor és ugyanarra utazik. Miért nem utaztok együtt? A telekocsirendszer segít az autósoknak a spórolásban, az utasoknak pedig abban, hogy kényelmesen és olcsón érjék el úti céljukat.

Az AutoHop, a kelet-közép-európai régió vezető telekocsi-közösségének adatai szerint itthon is növekedik azok száma, akik nyáron belföldi, illetve külföldi nyaralási céllal veszik igénybe a kényelmes szolgáltatást. Az immár itthon is 120 ezer fölötti taggal rendelkező közösség legkedveltebb hazai célpontja a Balaton, ahova idén 23 ezren utaztak együtt az AutoHopperek.

Balatonra tartasz? Ennyit spórolhatsz!

Az idei szezonban május óta közel 27 ezer autós hirdetett meg balatoni utat az AutoHop rendszerében. Ez összesen 85 ezer potenciális utashelyet jelent, ami átlagos vonat- és távolságibusz-kapacitással számolva 159 vonatot és 1682 busznyi utast tesz ki, ami jelentős versenyt jelent a tömegközlekedés számára.

Nyaralsz? Vigyázz a bankkártyádra!
Az ellopott készpénz nem pótolható, egy ellopott vagy elveszített bankkártyát viszont azonnal letilthatunk. De azért ugyanúgy érdemes a bankkártyánkra is vigyázni, mint a készpénzünkre vagy személyes iratainkra. Elmondjuk, hogyan!

A feltörekvőben lévő utazási formát az utasok nem csupán azért választják, mert akár 50%-ot is megspórolhatnak az utazási költségen, de a megoldás, különösen a Balaton esetében gyorsabb, sokszor háztól házig való fuvart jelent és sokszor kényelmesebb a tömegközlekedési megoldásoknál, ráadásul társas kapcsolatok kialakítására is lehetőséget ad.

Ilyenkor a szezonban a népszerű külföldi nyaralási célpontokra tartó autósok hirdetései is nagyobb számban jelennek meg. Ezek közül a legnépszerűbb célpont Horvátország és azon belül is Split és környéke.

Oszd meg és uralkodj!
Nem csak a kocsin lehet osztozni. A közösségi hálóknak köszönhetően mára bármit bárkivel megoszthatunk a világon. Ez egyrészt a túlfogyasztás korszakának végét jelentheti, sokak számára viszont a túlélés eszköze lehet. A megosztás gazdasága megváltoztathatja a világot.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!