Facebook hozzászólás
203

Sikerrel párbajozott a mi Királyunk

Király Viktor megint óriási sikert aratott az amerikai The Voice-ban! Európai idő szerint október 20-án énekpárbajt vívott Cassandra Robertsonnal. a Nobody Knows it But Me című számot adták elő.     

A zsűri ezúttal is szuperlatívuszokban beszélt a magyar-amerikai énekesről. Blake Sheldon contrys azt mondta, ez volt a legnagyobb párbaj, amit valaha is látott a műsorban. Gwen Stefani, aki már az előző fordulóban is helyéről felkelve, aszínpadon gratulált a magyar sztárnak, Viktor gyönyörű hangját dicsérte. Pharrel Williams a produkció mellett azt tartotta nagyszerűnek, hogy egy ilyen hangú énekes érkezett Magyarországról.

Végül Pharrel Williams és Gwen Stefanie Cassandra Robertson szerette volna tovább is látni a versenyben. Az Egyesült Államokban rendkívül népszerű contryénekes Blake Sheldon azonban Király Viktort tartotta jobbnak, végül a Adam Levine, az énekesek mentora döntött, és a magyar sztárnak adott újabb esélyt a teljes győzelemre.

A zsűritagok közül Blake Sheldon Viktor, Pharrel Williams és Gwen Stefanie Cassandra Robertson felé hajlott, de a végső döntést az énekesek mentora, Adam Levine mondta ki és ő Király Viktornak adta meg az esélyt arra, hogy megnyerje a tehetségkutatót.

A párbaj előtt vetített filmben a most 31 éves sztár családja történetről mesélt, arról, hogy 15 évvel ezelőtt édesanyja betegsége miatt költöztek vissza Magyarországra. – A családomért, a Magyarországon értem izgulókért és magamért csinálom – fejezte be mondandóját. (Forrás: Népszabadság, youtube)

Szeptemberben derült ki, és írtuk meg, hogy az amerikai-magyar énekes elindult versenyen, sikeres, és milyen óriási lehetőség áll előtte már azzal is, hogy bekerült az élő adásba!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!