Facebook hozzászólás
199

Senki sem tudhatja, mit hoz a következő perc

Hajós András zavarba ejtő helyzetekbe hozza vendégeit a Comedy Central vadonatúj műsorában. A humorcsatorna egy eddig soha nem látott, szerethető és szórakoztató formátummal lepi meg októberben a nézőit. A Készhelyzetben a színészi improvizáción múlik minden, itt senki sem tudhatja mit hoz a következő perc.

Hajós András műsorvezető, a csatorna háza táján már szinte megszokott módon saját stand-uppal nyitja a műsort. A közreműködő beavatott színészek hazánk ismert művészeit, képernyőseit hozzák készhelyzetnek egyáltalán nem mondható, viszont annál viccesebb szituációkba.

Az első adást a nézők októbertől láthatják a Comedy Centralon. Az alkalmanként félórás Készhelyzet két blokkból áll, mindkét részben egy-egy meghívott, neves vendég néz szembe egy, az improvizációs képességeit kihívás elé állító feladattal. Rajta és az ösztönein múlik, hogyan keveredik ki a szürreális, vagy tőle teljesen távol álló helyzetből.

Hajós András

„Legyen szó zenei vagy szöveges improvizációról, ez a legőszintébb műfaj, amit nem lehet szerkeszteni vagy vágni. Olyan igazi pillanatok ezek, amik valóban megmutatják, ki mit tud kezdeni adott helyzettel. Szeretem, amikor a valóság bent van a stúdióban, és nem hiszem, hogy ez a fajta improvizáció megunható. Olyan, mint az oxigén, soha nem lesz elég belőle” – avatott be Hajós András, aki műsorvezetőként az epizódok elején izzítja majd a közönséget.

„Stand-uposként abban hiszek, ha egy gondolat bent van a fejemben, akkor bíznom kell magamban annyira, hogy azt spontán adjam elő. Ez nem azt jelenti, hogy nem készülök fel, vagy nem gondolom végig, hogy miről szeretnék beszélni, de akkor vagyok magamra igazán büszke, ha olyat mondok, ami akkor és ott születik. A stand-upos bármit csinál, közben jár az agya és a következő sztorin gondolkodik, de míg van, aki lejegyzeteli az ötleteit, én magamban tartom azokat. A jegyzetfüzet kiiktatása egy jó szűrő: ami megmarad a fejemben, az valószínűleg a közönségnek is megmarad majd” – árulta el a televíziós, aki néhány perces bevezetés után hívja majd be az első sztárvendéget.

A sztárvendégek ha ügyesek, akkor az öltözékükből már sejthetik, hogy milyen szituáció vár rájuk a színpadon, ahol a Grund Színház színészeinek segítségével megkezdődik a jelenet. még egyelőre titok, hogy Hajós András pontosan kiket és milyen feladatokkal lep meg.
Minden szerep játszik! Készhelyzet, hamarosan a Comedy Central műsorán.

Sörvezetéknek örült a fél utca!
Eddig soha nem színészkedett, most mégis színészi vénáját vette elő Hajós András, amikor egy vidéki településen álruhában kopogtatott be házigazdákhoz egy különös kérdéssel – egy sörvezetéket akart behúzni a családi házakba.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!