Facebook hozzászólás
299

Selfie-verseny: fotózd le magad, és nyerj!

Fotózd le magad a saját KULTközegedben, és mutasd meg, hogy a te világod a legmenőbb! Megéri! A meghirdetett versenyen ugyanis összesen 420 ezer forintnyi díjat osztanak ki!

Az önarcképre utaló selfie kifejezés előfordulása egyetlen év alatt 17 ezer százalékkal nőtt az angol nyelvű szövegekben. S hogy mi is az a selfie? A saját telefonunkkal önmagunkról készített portré. Ez lett az év szava az Oxford University Press szerint, szóval igazán menő dolog. Az önarcképek készítése a közösségi oldalak felhasználóinak körében bevett szokássá vált, amivel együtt elterjedt a selfie elnevezés is.

Kép: FreeDigitalPhotos.net/samuiblue

A KULTer.hu ennek apropóján rendezi meg a portál profiljához illő fotópályázatot! A versenyre bárki jelentkezhet egy magáról baráti, szociális közegében készített önarcképpel, amely kifejezi a saját (szub)kulturális világát, életvitelét!

Bizonyítsd be, hogy a selfie is rendelkezhet művészi kifejezőerővel, ha jó kezekben, jó arcokról készül! Kerüljön ki a te képed is a MODEM kiállítására, és nyerd meg a KULTer.hu 420 ezer forint összdíjazású pályázatának KULTnyereményeit!


Milyen fotót csinálj?

A fotó készülhet például egy kiállítás installációjában ökörködve; egy figura beadásakor gördeszkásokkal és BMX-esekkel; egy party fényei közt a haverokkal; a kedvenc könyveid társaságában; szerepjátékozás közben vagy a kedvenc zenekarod koncertjén, amint éppen a tömeg fölé magasodsz. De egészen másban is gondolkodhatsz vagy kombinálhatod a lehetőségeket! A háttér és a kiegészítők a fantáziádra és stílusodra vannak bízva! Az eszközt is te szabod meg: fotózhatsz előre beállított vagy kézben tartott géppel, profi, félprofi vagy amatőr fényképezővel, de akár telefonnal is, a lényeg a végeredmény egyedisége!

Nevezés és részletek itt: www.goo.gl/BMHM8S.
Határidő
: 2014. március 20. 23:59

Március 27-én adják át az idei Magyar Sajtófotó Pályázat díjait
310 fotográfus összesen 9583 képet nevezett a Magyar Újságírók Országos Szövetsége által meghirdetett 32. Magyar Sajtófotó Pályázatra, amelynek valamennyi díját a 32. Magyar Sajtófotó Kiállítás ünnepélyes megnyitóján, március 27-én adják át a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. A kiállítás május 18-áig lesz látogatható, majd országos körútra indul. Itt láthatsz több nyertes képet is!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!