Facebook hozzászólás
283

Segíts! Jótékonysági árverés, gyűjtés a nepáli árváknak

A nepáli földrengésben több ezren meghaltak, megsérültek, mindenük odalett. Megrongálódott az az árvaház is, ahol mintegy 50 gyermek lakik. Most jótékonysági árverést, gyűjtést szervez az árvaház javára a karmaguru.hu.

Chögyal Rinpoche árvaháza, a Sertshang Home, nagy károkat szenvedett, megrepedtek a falak, a kis lakóknak nem csak biztos fedél nincs a fejük felett, de a vízellátásuk is akadozik. Hideg van és egyre nagyobb a fertőzésveszély is a megromlott higiéniai körülmények miatt. A gyerekek az udvaron, sátorban laknak jelenleg. Senki nem sérült meg, jól vannak, de a helyzetük egyre nehezebb. Elsősorban most pénzre lenne szükség a jókívánságok és az együttérzés mellett.

Az árvaház lakói várják a segítséget Kép: karmaguru

Jótékonysági árverést, gyűjtést szervezünk az árvaház javára
Mi itt a Tibetshopban úgy döntöttünk,hogy kézi malánk minden szeméért nem csak mantrákat mondunk, hanem 27 felajánlást is teszünk, összesen 130.000 forint értékben, és reméljük, hogy ezt az összeget a felajánlásotokkal meg tudjuk többszörözni.
A licitálás az eredeti árról indul, és az kapja meg, aki végül legtöbbet adja érte.  A licitálás technikai információit a termékek felett találod. Sajnos nem vagyunk licitálós oldal, és a hozzászólásos módszer tűnik a legkézenfekvőbbnek. Szorít az idő, így rövid, 1-2 hét alatt szeretnénk utalni, amennyit csak lehet. Kell a segítség a bajbajutottaknak!

Hogy nyerheted meg a licitálást?
Minden tárgy egy induló árról indul. Hozzászólásokban lehet emelni a tétet, amennyivel akarod.  Ha valaki eléri az induló ár ötszörösét, akkor lezárul a licitálás és az a dolog az övé lesz. Természetesen nem kell licitálni, akár egyből ajánlhatsz ötszörös árat, vagy akár annál többet is. Ha a licitek nem érik el ezt a mértéket, akkor a megadott határidőben zárul a licit. Az árverésen vett tárgyat személyesen lehet átvenni a Shopban vagy futárral szállítjuk ki, melynek díja +1600 Ft, a licitált összege a futárnak kell fizetni.

Nem akarsz licitálni, inkább közvetlenül  segítenél?
Felajánlásaidat a kathmandui árvaház részére konkrét összeg megnevezésével e-mail-ben is megteheted, küldjük az utalási információkat és nagyon megköszönjük!

Ajánlhatsz fel te is tárgya(ka)t a jótékonysági árverésre!
Ha van olyan ide illő tárgyad, amiről úgy érzed, illene ide, amit szívesen felajánlanál, akkor szeretettel fogadjuk, és a Tibetshop felajánlásai mellé feltesszük a shopba és meghirdetjük. Nem csak szűken vett buddhista dolog lehet…  Kérlek, ne küldj túl nagyméretű, túl nehéz, kommersz, vagy romlékony dolgot.

Írj egy levelet a tamas.kramer@karmaguru.hu-ra, amiben elmondod, mit küldenél. Ha tudod, fotózd is le telefonnal, csak hogy lássuk, és mondj hozzá egy induló árat. A tárgyat add fel postai ajánlott csomagként/küldeményként. A profi fotózást mi végezzük. Amennyiben igényled, a tárgy mellett  a felajánló nevét is feltüntetjük.
A teljes befolyt összeget barátaink közvetlenül utalják az árvaháznak, nincs közvetítő, senki nem szed róla sápot. Itt az alkalom, hogy segítsünk az árva gyerekeknek, akik elszenvedték ezt a hatalmas és félelmetes természeti csapást! Minden együttérzés és jó benyomás váljék határtalanná!
(Hivatalos weboldaluk: http://www.sertshang-orphanage.org/home/welcome.html
Facebook oldaluk: https://www.facebook.com/sertshange.orphanage/about)

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!