Facebook hozzászólás
1 161

Segíts a városodnak szépülni! Szavazz!

Alig több mint 1 hónapunk van arra, hogy leadjuk voksunkat kedvenc vidéki városunk vagy budapesti kerületünk mellett, a MegSzépülAVárosom program keretében. December 15-ig szavazhatunk, hogy melyik helyszínt újítsa fel legközelebb az ÉpítkezemFelújítok csapata!

A Kereskedelmi Marketing Trendek Kft. szervezésében programot életre hívó hét építőipai cég (Mapei, a RAVAK, a Roll-Lux, az ELKO EP HUNGARY, a Bramac az enHome és az Allianz Hungária Biztosító) részvételével annak a budapesti kerületnek vagy vidéki városnak egy közterülete kerül felújításra 2017 tavaszán, amely 2016. augusztus 08. és december 15. között a legtöbb szavazatot kapja. A városokra a projekt honlapján, a www.megszepulavarosom.hu oldalon lehet leadni a szavazatokat december közepéig.

A felújítás idén is kiterjedhet szemétszedésre, padok cseréjére, felújítására, virág,- fa,- bokorültetésre, füvesítésre, játszóterek felújítására, játszótéri eszközök vásárlására és beszerelésére, kerítés felújításra, ill. cseréjére, közterületi pavilonok-ülő sarkok kialakítására, közterületi szobrok állítására, vagy fitnesz eszközök telepítésére.

2015-ben Esztergomban szépült meg a Poór Antal tér
2015-ben Esztergomban szépült meg a Poór Antal tér

Az elmúlt két hónap alatt megközelítőleg 46 000 szavazat érkezett a projekt weboldalára. Az eddigiek alapján a legtöbb szavazatot Heves, Veszprém, és Pest megye gyűjtötte össze. A települések versenyében Gyöngyös, Ajka és Pécel állnak az élen, magukénak tudva a szavazatok több mint 60 %-át.  A pályázat jelenlegi állása szerint a budapesti kerületek nagyon lemaradtak a versenyben, az első helyen álló XX., IV. és XIX. kerületek összes szavazata nem éri el a leadott szavazatok 3%-át.  6 budapesti kerület pedig egyetlen szavazatot sem tudhat magáénak.

Ne hagyd, hogy szeretett városod, kerületed orra elől, valaki más vigye el a dicsőséget! Szavazz Te is kedvenc településedre vagy budapesti kerületedre, juttasd el a programfelhívást minél több ismerősödhöz, barátodhoz, hogy Ők is leadhassák szavazataikat! (Kép: megszepulavarosom.hu)

Így is óvhatod, szépítheted a környezeted!
Egy, a környezettudatos magatartásra ösztönző közösségi média játék segítségével oktatja az alumínium dobozok szelektív gyűjtésére a fiatal felnőtteket a most induló „Dobd be magad” program. A kezdeményezéshez népszerű sztárok is csatlakoztak, köztük Janicsák Veca énekesnő is.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!