Facebook hozzászólás
309

Sebestyén Balázs újra színre lép

Március 3-ától ismét a sztárvetélkedőké lesz a főszerep péntek esténként az RTL Klubon. Vadonatúj évaddal tér vissza ugyanis a Gyertek át! és a csatornán még nem látott epizódokkal jön a Playback Párbaj.

Sebestyén BalázsPéntek esténként ismét népszerű hazai sztárok gondoskodnak majd a szórakoztatásról az RTL Klub képernyőjén. Március 3-ától számos újdonsággal és különkiadásokkal tér vissza Sebestyén Balázs nagy sikerű game-showja, a Gyertek át!, amelyben a közkedvelt sztárokból és civil játékosokból álló csapatok versengenek egymással a pénznyereményért.

Közvetlenül a Gyertek át! után pedig Szabó Zsófi és Gáspár Laci várja majd a nézőket a Playback Párbaj eddig még az RTL Klubon nem látott részeivel. A sztárok most is két körben küzdenek majd meg egymással: ismert előadók dalait kell előadniuk a lehető leghitelesebben. Énekhangjukra azonban semmi szükségük nem lesz, hiszen csak tátogniuk kell az eredeti dalokra. Az első körben a saját ruhájukban, minden kellék és látványelem nélkül kell megidézniük az előadókat, a másodikban pedig egy-egy híres videoklipet megelevenítve kell megnyerniük maguknak a stúdióban ülő közönséget.

Újra keresem a családom
Immár a harmadik évaddal jelentkezik február 14. óta kedd esténként a családtagok egymásra találását segítő műsor, a Keresem a családom az RTL Klubon. Lilu és a műsor stábja ezúttal is bejárta a világot, hogy megtalálják az eltűnt vagy egymástól elszakadt rokonokat.

Az RTL Klubon eddig még nem látott részekben Gál Petra, a Story Extra műsorvezetője Oláh Gergővel, a 2012-es X-Faktor győztesével csap majd össze, Horváth Éva, egykori szépségkirálynő pedig az Éjjel-Nappal Budapest egyik főszereplőjével, Lalival méri majd össze tátogási tudását. A BeleValóVilág műsorvezető párosa, Győzike és Aurelio is megpróbálják majd egymást legyűrni tátogásban és színpadra lép majd a Való Világ Powered by Big Brother műsorvezetője, Nádai Anikó, aki Kovács Dórit, az X-Faktor backstage riporterét próbálja majd meg legyűrni.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!