Facebook hozzászólás
281

Sebestyén Balázs ezt most nem ússza meg!

Sebestyén Balázs hírhedten Facebook-ellenes műsorvezető, ám most mégis saját oldalt kell kreálnia a legnépszerűbb közösségi portálon. Ha nem lesz 250 ezer követője november közepéig, törölheti magát, ha igen, akkor tovább kell működtetnie, – nagy bánatára. Vajon megússza?

A Morning Show mindig tartogat valami meghökkentőt a hallgatók számára: ezúttal egy nem mindennapi fogadásnak lehettek „fültanúi”: Rákóczi Ferinek és Vadon Janinak sikerült rávennie Sebestyén Balázst, hogy készítsen magának egy Facebook oldalt.
Ez azért meglepő, mert Balázs mindig is „hadilábon állt” a legnépszerűbb közösségi oldallal:

„Sosem hiányzott az életemből a Facebook, nem éreztem, hogy nekem is posztolnom kéne bármiről, ami velem történik. Előbb vágnám le a kezem, mint hogy saját oldalam legyen” – tiltakozott nevetve a műsorban Balázs, ám Feri és Jani végül elérte célját.

morning_show

A Class FM rádiósai fogadást kötöttek, amelynek a lényege, hogy ha Sebestyén Balázs november közepéig nem szed össze 250 ezer követőt, nyugodtan letörölheti magát a Facebookról, viszont abban az esetben, ha legalább ennyi kedvelője lesz a kitűzött időpontig, tovább kell működtetnie az oldalát.
„Aki szeret engem, kérem, hogy mutassa ki azzal, hogy még véletlenül sem kedveli az oldalt” – mondta nevetve Balázs, amíg kollégái, Rákóczi Feri és Vadon Jani természetesen azért kezdtek „kampányolni”, hogy összejöjjön a követők száma:
A saját oldalamon is reklámozni fogom Balázs Facebookját, sőt, még néhány hirdetést vásárolok majd!”
– mondta Feri.
Azt is kikötötték, hogy Balázs mit tehet ki az oldalára és milyen gyakran kell új tartalommal jelentkeznie: a megegyezés értelmében minden nap meg kell osztania valamit, amit „saját kezűleg” ír vagy fényképez.

Daniért gyűjtöttek Balázsék, miközben csoda történt…
Több mint 1100 adakozó kedvű hallgató és közel 10 millió forint – ez a Morning Show legutóbbi jótékonysági kezdeményezésének mérlege, ami egy leukémiás kisfiú édesanyjának segítségkérése után indult el.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!