Facebook hozzászólás
241

SafeBrand – a vásárlás közösségi élménye

Van okoskütyüd? Szereted a hasznos alkalmazásokat? Akkor a SafeBrandet Neked találtuk ki! A SafeBrand mobil alkalmazás segítségével vásárláskor teljes körű termékinformációkhoz juthatsz, emellett a gyártók, márkák egyedi ajánlatai, promóciói is azonnal elérhetővé válnak számodra!

Tavaly startolt a SafeBrand mobil alkalmazás Androidos okostelefonokra, amelynek segítségével vásárláskor leolvasva a termékek csomagolásán feltüntetett vonalkódokat, nemcsak teljes körű termékinformációkhoz juthat a fogyasztó, de a gyártók, márkák egyedi ajánlatai, promóciói is azonnal elérhetővé válnak számára!

A vásárlás immár közösségi élmény!
A fogyasztónak nem kell mást tennie, mint telepítenie az ingyenes alkalmazást (Android vagy iOS) okostelefonjára, majd leolvasni az applikációba épített szkenner segítségével a terméken feltüntetett vonalkódot, és a képernyőn máris megjelennek a márkatulajdonos által megadott hiteles és teljes körű termékadatok (beleértve az esetenként allergénekre és más speciális összetevőkre vonatkozó tájékoztatást és a kalóriatáblázatot is), valamint egyéb aktuális információk: minősítéssel, kapcsolódó termékekkel, receptekkel, akciókkal kapcsolatos tartalmak reklámfilm, nyereményjáték-felhívás, különleges promóció stb.

A mobil alkalmazás Facebook-profilhoz is kapcsolható, ahol a fogyasztó ajánlhatja kedvenc termékeit vagy a márkákkal kapcsolatos speciális akciókat, játékokat az ismerőseinek is. Megoszthatja, hogy adott termékből milyen recept alapján készített vacsorát, elmondhatja a termékhez kapcsolódó személyes élményeit.

Márkaüzenet a legjobb pillanatban!
A SafeBrand szolgáltatás hatalmas előnye a csatlakozó gyártók és márkák számára (amelyek köre napról-napra növekszik), hogy aktuális üzenetük nem vész el a naponta a fogyasztókra zúduló hírdömpingben, hanem éppen akkor jut el a vásárlóhoz, amikor a vásárlási döntés meghozatalához a leginkább szükség van a termékkel kapcsolatos különböző információkra. Nem utolsósorban a SafeBrand-alkalmazók köréről olyan hasznos információk gyűjthetők, amelyek hozzásegítik a márkákat az egyre személyesebb, akár egyénre szabott ajánlatok küldéséhez is.

Kíváncsi vagy, hogy melyek az elsőként csatlakozott márkák? Tekintsd meg napról napra bővülő partneri körünket!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!