Facebook hozzászólás
331

Robbant a FEM3

A TV2 Csoport új, tematikus életmód csatornája a FEM3 brand név alatt indult útjára. Vadonatúj arculat és programkínálat várja a nézőket. Várkonyi Andrea például egy igazi női talkshow-val tért vissza a képernyőre, de négy új műsorvezető is debütál a képernyőn.

FEM3Az új csatorna programkínálatát prémium, vásárolt és megnövelt számú saját gyártású tartalom képezi. A FEM3 elsősorban a női nézőket célozza meg, azokat, akik szívesen kapcsolnak egy olyan csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek és a saját gyártású műsorok adják.

A hétköznap délelőttönként jelentkező életmód magazin, a FEM3 Café fiatalos hangvétellel várja a nézőket. A rutinosnak számító Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új képernyős látható: Mádai Vivien és Kinter Oszkár tapasztalt műsorvezetőként csatlakoznak a csapathoz, míg Polyák Lilla színésznő-énekesnő és Stohl Luca táncművész először mutatkoznak be a FEM3-on ebben a szerepkörben.

Várkonyi Andrea, Kép: TV2
Várkonyi Andrea, Kép: TV2

Visszatért a képernyőre Várkonyi Andrea. A Micsoda nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talkshow műsorvezetőjeként hétről-hétre különböző karakterű hölgyekkel vitatja meg azokat a témákat, amelyek a leginkább beszédtémát szolgáltattak a médiában, a közösségi oldalakon, vagy éppen a szépségszalonokban.

Joshi Bharatot sem kell bemutatni a nézőknek, a Joshi, a legjobb barát című vadonatúj beszélgetős műsorában baráti őszinteséggel beszélget sztárvendégeivel. Nem kell más, mint egy kényelmes nappali, egy forró tea a kandalló mellett és indulhat is a beszélgetés munkáról, családról, szerelemről és sok más, érdekes témáról. A műsor vendége lesz többek között Galambos Lajos, Vitray Tamás és Bodrogi Gyula is.

A saját gyártás mellett, számos vásárolt tartalom várja a nézőket az életmód, divat, egészség, DIY világából, íme néhány cím ízelítőül: Álmaim első otthona (My first home), Mániákus utazó (Travel Bug), Menyasszörnyek (Bridezillas), Segítség, gyerekeim vannak! (Nanny 911). Álomesküvők (My Fair Wedding with David Tutera), Antonio megjavítja! (Fix it & Finish it), David Tutera: A sztárszervező (David Tutera: CELEBrations).

Országos filmpremierrel nyitott a Prime
Három vadonatúj sorozattal és megannyi sikerfilmmel startol a Prime. Szeptember 5-én 21 órától, Az útvesztő című országos premierrel kezdte meg műsorát a TV2 szórakoztató csatornája. A Gotham, a Scream Queens – Gyilkos történet és a Zoo – Állati ösztön első évadát is elhozza Magyarországra, emellett számos közönségkedvenc is helyet kap a kínálatban. A csatorna 80%-os lefedettséggel várja az érdeklődőket, ráadásként október 3-ig kódolatlanul elérhető a MinDig TV nézői számára. Itt találod a részleteket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!