Facebook hozzászólás
299

Robbanj be a klasszikus zene világába!

Már várja a közmédia a komolyzene valamelyik hangszerén kiválóan játszó, vagy klasszikus énekben kiemelkedően tehetséges fiatalok jelentkezését a Virtuózok következő évadába! A Duna TV keresi a régi-új tehetségeket! Próbáld ki magad!

Virtuózok logóA komolyzenei tehetségkutatóba ezen az oldalon keresztül lehet jelentkezni 2017. január 10-éig!

Ezúttal is három korcsoportban nevezhetnek a fiatalok: a Kicsik korcsoportjában 2002. június 1. és 2010. május 31. között született gyerekek mérhetik össze hangszeres vagy énektudásukat. A Tinik korcsoportjába az 1997. június 1. és 2002. május 31. között született fiatalok nevezhetnek, míg az 1992. június 1. és 1997. május 31. között született ifjak alkotják majd a Nagyok korcsoportjának hangszeres mezőnyét. A Nagyok korcsoportjának ének kategóriájába az 1989. június 1. és 1997. május 31. között született fiatalok küldhetik el nevezésüket. A jelentkezési lap kitöltése mellett a pályázóknak egy videót is fel kell tölteniük bemutatkozó produkciójukról.

A műsorba jelentkezhetnek azok a tehetségek is, akik az előző két évad válogatóiban nem jutottak tovább, és ismét szeretnék megmérettetni magukat.

A Virtuózok célja a tehetségkutatáson kívül az, hogy minél szélesebb körben megismertesse és megszerettesse a klasszikus zenét a nézőkkel, és fiatal komolyzenei tehetségeket fedezzen fel. Magyarország első komolyzenei tehetségkutatója jövő tavasszal a harmadik évadával jelentkezik a Duna képernyőjén!

A Zsurzs
Könyvet írt a Kossuth-díjas, televíziós rendezőről az egykori MTV Balázs Béla-díjas rendezője, Babiczky László, és Zsurzs Katalin színésznő, Zsurzs Éva lánya. A kötet nemcsak a nagyszerű, iskolát teremtő egyéniségről szól, hanem a hazai televíziózás kezdetének és aranykorának is emléket állít. Arról az időszakról beszélünk, amikor hétről hétre alig vártuk, hogy elkezdődjön az Abigél, a Fekete város, és mai is “eldobunk mindent”, hogy megnézzük az Otelló Gyulaházánt – mindegyiket remek szereposztással!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!