Facebook hozzászólás
227

Ria, ria, olimpia!

Rövid idő alatt 11 olimpikon is jelezte, hogy nemcsak Rióban tartan igényt a szurkolók biztatására, hanem már a felkészülési időszak alatt is. Az OTP riaria ébresztőalkalmazás nyitva áll az új sportolók előtt, így – a teljesség igénye nélkül – már sportlövőt, birkózót, tollaslabdázót, cselgáncsozót és atlétát is kelthetünk lelkesítő üzenetekkel.

Kozák Danuta, Kép: wikimedia
Kozák Danuta, Kép: wikimedia

Már 18 sportolót ébreszthetünk személyes üzenettel az OTP Bank alkalmazásán keresztül.

Eddig Kozák Danuta, Nagy Viktor, Verrasztó Dávid, Mike Róbert, Vasbányai Henrik és Szilágyi Áron olimpikonoknak, illetve Kanyó Zsolt paraatléta gerelyhajítónak küldhettünk személyes buzdító üzeneteket; melyek közül a legjobbak Hajdú B. István hangján, ébresztőhangként keltek – és kelnek továbbra is – életre.

Ehhez az impozáns csapathoz csatlakozott most Cholnoky Sára szörfös, György Réka úszó, Józsa Gábor maratonfutó, Ligeti Dániel bírkózó, Márton Anita súlylökő, Péni István sportlövő, Pétervári-Molnár Bendegúz evezős, Récsei Rita gyalogló, Srp Miklós gyalogló, Vadnai Benjamin vitorlásversenyző és Veréb István birkózó.

A lelkesítő sorokat az OTP riaria Facebook-alkalmazásán, valamint az ingyenes letölthető, iOS és Android platformon is elérhető mobilalkalmazásán keresztül küldhetjük el a sportolóknak, akik reggelente a saját telefonjukra kapják meg a szurkolói üzeneteket. A Facebook-alkalmazás ezen a címen érhető el. 

Emlékeztek, milyen jó volt focistáinknak együtt szurkolni! Ne lankadjon a kedvetek! Mindjárt itt az OLIMPIA!

Aki szerelmével készül az olimpiára…
Illés Fanni úszó és kerekesszékes szépségkirálynő párjával együtt készül a riói olimpiára. A szerelmesek, ha csak tehetik, minden percet együtt töltenek, így nem csoda, hogy Zoli Brazíliában is a lelátóról szurkol majd kedvesének. A kiegyensúlyozott kapcsolat és a rengeteg edzés is segít abban, hogy Fanni a harmadik paralimpiájáról éremmel térhessen haza. Itt olvasd el a részleteket!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!