Facebook hozzászólás
184

Reszketnek-e idén a betörők?

Magyarország minden karácsony előtt két táborra szakadt: vannak, akik imádják a Reszkessetek, betörők! trilógia filmjeit, és vannak, akik inkább mást néznének karácsonykor a televízióban. Az utóbbi csoport két jeles képviselőjét Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt formálja meg az RTL Klub vadonatúj kisfilmjében. Nekik pedig egyetlen céljuk van, amiért bármit megtesznek, ha kell, elrabolják az RTL Magyarország programigazgatóját.

Macaulay Culkin, Kép: wikimedia
Kép: wikimedia

Karácsony közeledtével egy állandóan visszatérő és igazán fontos kérdés foglalkoztatja az RTL Klub nézőit: lesz-e idén is Reszkessetek, betörők? Hogy 2016-ban is láthatják-e Kevin McCallistert? Az alábbi videóból kiderül!

A kisfilm egyébként a tavalyi nagy sikerű videó folytatása, melyben Thuróczy Szabolcs és Anger Zsolt elrabolja az RTL Magyarország programigazgatóját, és mindent megtesznek azért, hogy rávegyék, idén ne tűzze műsorra a Reszkessetek, betörők! trilógiát, de persze nem járnak sikerrel, december 24-25-26-án jön a kultikus filmsorozat az RTL Klubra!

Divattal a gyűlölet ellen!
Még csak készülünk a karácsonyra, de a kifutókon már izgalmas dolgok történnek! Tóth Tamara bemutatta 2017-es tavaszi-nyári kollekcióját. Kukkantsatok bele a jövőbe! Íme a néhány fotó az image-darabokról, és pár werkkép a fotózásról. Jelszó: ellenállás!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!