Facebook hozzászólás
494

Rémisztő a hír, majd meglátod

Október 31-én igazán hátborzongató Halloween-programot kínál a TV2 Csoport filmcsatornája. A Mozi+ ezen az estén két Addams Family filmet vetít, amikhez különleges ajánlók is készültek.

Addams Family, Kép: TV2
Addams Family, Kép: TV2

Október végén pedig mi másé lehetne a főszerep, mint a Halloweené? 31-én este a legismertebb galád család beköltözik a Mozi+ képernyőjére. Az Addams Family – A galád család és az Addams Family 2 – Egy kicsivel galádabb a család majd 3 órán keresztül rémisztően vicces kikapcsolódást nyújt majd a mozicsatorna nézőinek. Bár a nagysikerű vígjáték sorozat több, mint 25 éve hódította meg a mozikat, a mai napig népes rajongótábornak örvend.

A Halloween-esthez a vicces vígjátékból formabontó módon különböző stílusú ajánlók készültek, melyek igazodnak a TV2 Csoport egyes csatornáinak tematikájához. Így más hangulatú kisfilmet láthatnak az Izaura TV, a Chili TV, a Zenebutik, a Spíler, a FEM3 vagy éppen Humor+ nézői. Míg az Izaura TV-s ízelítő az Addams Family romantikus momentumaira helyezi a hangsúlyt, addig a Humor+ verziója a legviccesebb jelenetekből állított össze egy csokorral, a Spíleren futó „pasis” promó a legfurcsább sportokat foglalja össze a két moziból, míg a FEM3 ajánlója a női célcsoport érdeklődését hivatott felkelteni.

A Mozi+ a már jól ismert, 20 egyedi ikonnal különbözteti meg a filmjeit, megkönnyítve nézői számára a műfajok közti eligazodást. Így akik a TV2 Csoport filmcsatornájára kapcsolnak, rögtön tudják, hogy éppen milyen stílusú mozi következik. A kutatások azt mutatják, hogy a Mozi+ a család televíziója, kiemelkedő a társas tévézők aránya.

Vámpírok, boszorkányok, kísértetek, bulira fel!
Az óév utolsó napjaként tekintettek a pogány kelták október 31-ére. Samhain ekkor hívta össze a halottakat, akik különböző formákban jelentek meg, és rossz lelkek, gonosz állatok figuráit öltötték magukra. Az emberek a szellemeknek ételt és állatot áldoztak, hogy megkönnyítsék útjukat a túlvilágra. Amikor a Rómaiak elfoglalták a kelták földjét, több római ünnep motívumával is bővült az ősi hagyomány, így kerültek bele a Feralia, a holtak emléknapjának motívumával is bővült az ősi hagyomány, így kerültek bele a Feralia, a holtak emléknapjának elemei, valamint Pomona, a gyümölcstermésért felelős istennő ünnepének alma szimbólumai.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!