Facebook hozzászólás
357

Radics Gigi kölcsönadta legféltettebb kincsét

Hogy mi Gigi számára a legértékesebb? Valószínűleg a hangja, amit most mégis kölcsönadott. Mivel mindig is nagyon érdekelte, hogy vajon milyen a szinkronizálás, ezért Bogdányi Titanilla meghívta, hogy megmutassa neki a szakmai trükkjeit.

Mivel Titanilla az Utódok című új Disney filmet szinkronizálta, ezért egy jelenetet próbáltak el a filmből. Az Utódok a Disney következő nagy durranása, szeptember 19-én 10:30-kor lesz a premierje a Disney Csatornán. Egy akciódús, zenés film, amiben találkozhatunk a Disney gonoszok gyerekeivel : Mallal, Demóna lányával ; Jay-el, Jafar gyermekével ; Carlosszal, Szörnyella de Frász fiával, és Evie-vel, a Hófehérke és a hét törpe Boszorkájának lányával.  A film az ő kalandjaikat mutatja be, és persze a nagy összecsapást a jók és a rosszak között.

A szinkronizálás során Gigi Evie-nek kölcsönözte a hangját. A lányok meg is egyeztek abban, hogy Gigi és Evie annyira hasonlítanak, hogy az már-már megdöbbentő. Szerintetek?

Gigi többször elmondta, hogy soha nem gondolta volna, hogy a szinkronizálás ennyire nehéz: mindent időben kell mondani, figyelni a papírra, ahonnan olvasod a szöveget, a hangsúlyra, a szereplő karakterére stb. A lányok megegyeztek abban, hogy az éneklés jobban megy neki, és végül is a csajok ezt csak buliból csinálták.

Titanilla már 8 éves kora óta szinkronizál, ő lesz az Utódokban Mal hangja, és ő volt Miley Cyrus magyar hangja a Hannah Montanában, valamint Selena Gomez is az ő hangján szólal meg.  Titi szakmai véleménye szerint Gigi nagyon ügyes volt, ugyanis van, aki első alkalommal meg sem mer szólalni.

Divatdiktátornak állt Zséda és Gigi
Radics Gigi és Zsédenyi Adrienn online gardróbot hozott létre, hogy az általuk választott ruhákon, kiegészítőkön keresztül kicsit másképp is megmutathassák magukat, s nem mellesleg, divatötleteket adjanak másoknak. A saját névvel ellátott kollekciójukból Közép- és Kelet Európa legnagyobb divatportáljának magyar webshopján válogathatnak a hölgyek.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!