Facebook hozzászólás
1 644

Pszt! A Kakitündér nem létezik!

A kutyatartók és a kutya nélkül élők legnagyobb harca a kutyakaki-ügy. Mindennapos harc és probléma, melyben nincs pro és kontra. Csak felelőtlenség, nemtörödőmség és butaság! Sokat kell még küzdeni a fejlődésért, a végső eredmény eléréséért, ami – szó szerint – csak egy karnyújtásnyira van! 

A Kutyabarát.hu mindig is a felelős kutyatartás mellett állt ki. Ennek érdekében több rendezvényt szerveztek, és több kampányt indítottak már, melyekkel az emberek figyelmét szerették volna felhívni a kutyák életminőségének javítására, a kutyás és nem kutyás társadalom együttélésének harmonizációjára, azok lehetőségeire.

Az egyik legádázabb városi kutyás problémára a kutyakaki helyzetre. Csodákra nem képesek, így a realitások talaján maradva csak a figyelemfelkeltés eszközével tudnak élni.

Ilyen plakátokat láthattok! Kép: kutyabarat.hu

Egyre több plakáttal és matricával találkozhatnak már az emberek, a kutyatartók szerte a főváros kutyafuttatóiban és azok környékén, de már vidékre is került a figyelemfelkeltő matricákból. Céljuk, hogy egy kicsit elgondolkoztassák a kutyásokat, igyekeznek a vicces úton tudatosítani az üzenetet.

A kampány indulása óta sok pozitív visszajelzést kaptak, mely arra ösztönözi őket, hogy tovább vigyék a kezdeményezést. Még több plakátot és matricát raknak ki. A kutyások segítségét is kérik: készítsenek fotókat, amiket majd kiraknak a honlapra. A Kutyabarát.hu, a városi kutyások és felelős kutyatartók közösségi portálja ezzel a kampányával a tiszta, élhető kutyás városokért küzd. Kedves kutyatartók! Csak egy mozdulat kell!

A média segítségét is kérjük, hogy minél több emberhez, kutyatartóhoz eljuthasson a kampány üzenete.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!