Facebook hozzászólás
201

Pici pihi Vágó Pirossal

Van 10 perced? Pihenj Vágó Pirossal! Ez a mottója a Class Délután vadonatúj rovatának, ahol a műsor háziasszonya rövid időre a hallgatóknak adja át a stafétabotot. A 10 perc pihenő Pirossal október 19-én debütál, és minden hétköznap lehetőséget ad valakinek, hogy a kedvenc dalával szórakoztassa a hallgatókat.

Hallgasd Vágó Piros új műsorát a Class FM-en
Kép: Vágó Piros

Mindenkinek jár egy kis pihenő, ezért hétköznap esténként a Class FM hallgatók vehetik át az irányítást az éter felett. Az október 19-én induló 10 perc pihenő Pirossal a rádió követőinek adja át a stafétát. A népszerű műsorvezető a rádió hivatalos Facebook oldalán hagyott kommentben vagy SMS-ben várja az ötleteket, milyen dal szóljon a 19 órás hírek után – a legszerencsésebb elmondhatja magáról, hogy ő irányítja 10 percig az ország egyik legsikeresebb rádióját.

„Az új műsorformátummal visszanyúlok kicsit a gyökereimhez. Nagyon szeretem teljesíteni a hallgatók kéréseit és bevallom, sokszor hiányzott. A Class FM-mel ezért úgy döntöttünk, minden nap este hétkor kapok pár perc szünetet, amikor a hallgatók határozzák meg, mi szóljon az éterben. Reményeim szerint egy-egy érdekes, megható vagy vicces történetet is megosztanak majd velünk, így beengednek kicsit a nappalijukba, autójukba vagy esetleg a munkahelyükre – ahová más esetben nem igazán pillanthatunk be” – árulta el Vágó Piros, aki izgatottan várja az első kommenteket.

10 percre Tiéd az éter! Írd meg kommentben vagy SMS-ben, mit játsszunk a hírek után, és ha szerencsés vagy, egy ország hallgatja a Te dalod – 10 perc pihenő Pirossal október 19-től minden hétköznap este 19.00-kor a Class FM-en!

Nekem már van is ötletem!!!!

A műsorhoz pedig tölts magadnak egy pohár bort!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!