Facebook hozzászólás
898

Peller-Lukács a nyerő!

A nézők szinte egyhangú döntése alapján Peller Anna és férje, Lukács Miklós lettek az RTL Klub népszerű Nyerő Páros című sztár valóságshowjának első győztes párja.

 

Peller Anna és Lukács Miklós, Kép: RTL
Peller Anna és Lukács Miklós, Kép: RTL

A fináléba jutott párok, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, 17 napon át tartó kemény küzdelem után, még az utolsó élő showban is próbára tették erejüket az „emlékbányász” című játékban. Mikinek és Petinek, lefagyasztott jégtömböket kellett széttörniük, hogy hozzájussanak az emlékkapszulákhoz. Ezek a játék során megélt eseményekre kérdeztek rá kvízszerűen. Ebben a játékban végül Peller Annáék remekeltek.

A nézők döntése alapján a játékok alatt összegyűjtött pénznyereményt és a Nyerő Páros vándor-boxövet is Peller Annáék vitték el, akik így elmondhatják magukról, hogy az utolsó helyezettek egyikéből lettek az elsők, hiszen a Nyerő Páros első játékát még sikertelenül teljesítették, utána viszont csodás menetelést követően végül képesek voltak a nézőket elsöprő fölénnyel, 92-8 arányban meggyőzni, hogy ők az igazi Nyerő Páros.

Amikor eldurran a fakanál!
Vagány rocker séf és egy igazán belevaló korábbi döntős bírálja majd a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőket a Konyhafőnök negyedik évadában. Ínycsiklandó, különleges fogások, embert próbáló küzdelmek, kiélezett párbajok és megannyi konyhai trükk, praktika – ez vár a nézőkre A Konyhafőnök negyedik évadában, szeptember 26-án, 18:55-től, rögtön az RTL Híradó után.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!