Facebook hozzászólás
588

Párt alkot Nádai Anikó és Istenes Bence

Hamarosan új műsorvezetőkkel indul útjára a valóságshow az RTLII-n! Kezdődik a Való Világ új szériája, és a műfaj kedvelői ismét kukkolhatnak! Mint tudjuk, csodákra képes a mesés nyeremény, ezért az érdeklődők bizonyára most is fordulatokban, fura élethelyzetekben gazdag sorozatra számíthatnak. Lesz dolga az új párosnak!  

Nádai Anikó, Kép: RTL
Nádai Anikó, Kép: RTL

Idén új fejezet nyílik a valóságshow-k történetében a ValóVilág powered by Big Brother formátumnak köszönhetően. Az RTLII-n láthatják majd a nézők minden idők legsikeresebb hazai valóságshowját, a ValóVilágot, mely a fogalomnak számító Big Brother alapján indul újra. A reality házigazdái pedig nem mások lesznek, mint Nádai Anikó és Istenes Bence!

– Nagyon örülök, hogy a Farmnak köszönhetően már műsorvezetőként is tapasztalatot szerezhettem. Alig várom, hogy belevethessem magam a ValóVilág powered by Big Brotherbe, hiszen ez az a műfaj, ami igazán közel áll a szívemhez – árulta el Anikó, akihez hasonlóan Bence is örömmel vág neki a közös munkának.

Istenes Bence, Kép: RTL
Istenes Bence, Kép: RTL

– Mindig izgalmas folyamat nyomon követni azt, hogy ki lesz az az egy, aki mindent visz. Biztos vagyok benne, hogy ezúttal is szórakoztató, fordulatokkal teli valóságshow vár a nézőkre, akiket hamarosan Anikóval együtt köszöntünk majd minden este az RTLII-n – tette hozzá Istenes Bence.

Régebbi titok a VV rosszkislányról
Az ország szépségeit felvonultató Sugarbird divatmárka felfigyelt a Való Világ fekete démonjára, és megkereste őt egy visszautasíthatatlan ajánlattal. A márka arcai: Horváth Éva, Zimány Linda, Dukai Regina, Bódi Sylvi, és Debreczeni Zita saját kreációjába öltöztette Anikót. Itt olvasd a részleteket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!