Facebook hozzászólás
304

Összezárva

Az RTL-en is pezseg az élet! Mától nyolc sztárpár méri össze tudását, szeretetét, bátorságát egy villában. Lehet előre tippelni, ki sírja el magát először, illetve ki nevet a végén?   

Az RTL Klub képernyőjén mától nyolc sztárpár költözik be egy Budapest környéki villába: Szabó Zsófi és Kis Zsolt, Gergely Róbert és Némedi-Varga Tímea, Kabát Péter és Róka Adrienne, Papp Gergő és Juhász Judit, Peller Anna és Lukács Miklós, Valkó Eszter és Radócz Péter, Pumped Gabo és Sebestyén Ágnes, valamint az Éjjel-Nappal Budapestből megismert Király Péter és Kovács Dóra.

 

 

Mindannyian híresek, népszerűek, izgalmasak. Olyan sztárok, akik egyedül érték el céljaikat, de most párban kell küzdeniük. Szembe kell nézniük az együttélés nehézségeivel, a feladatokkal és a legnehezebbel, saját érzéseikkel. Győztes ebben a műsorban csak az lehet, aki elég jól ismeri társát ahhoz, hogy eldöntse, mennyi pénzt szán a sikerére. A döntések jutalma a továbbjutás, a rosszaké a bukás és a kétely.Nyerő páros logó

A verseny az egyes párok között zajlik, akik különböző kihívásokon vesznek részt. A cél a feladatok sikeres teljesítése. A játék körökből áll: minden kör egy férfi kihívásból, egy női kihívásból és egy közös feladatból áll. A nők és férfiak kihívásakor a pároknak csak az egyik tagja játszik, a másik pedig úgynevezett befektetőként arra fogad, hogy párjának sikerül-e teljesítenie a kihívást. A csavar a műsorban, hogy a sztárok a kihívás végéig nem fogják tudni, hogy párjuk mekkora összeget fektetett be. Ha viszont a párok jól fektetik be a pénzüket, azaz a kihívásban részt vevő pár tagja a befektető játékos elképzelése alapján teljesít, akkor a befektetés sikeres. Ebben az esetben a páros a befektetett összeg dupláját kapja, és az hozzáíródik az egyenlegükhöz.

Papp Gergő és Juhász Judit, Kép: RTL
Csak egy páros a nyolcból: Papp Gergő és Juhász Judit, Kép: RTL

A közös játékok alkalmával viszont a pároknak a győzelem érdekében együttműködve, összhangban kell játszani! A páros kihívások nyertese vagy nyertesei fix plusz pénzt kapnak, ami akár teljesen megváltoztathatja a sorrendet. A jól teljesítés azért is fontos, mert a leggyengébb eredményt elért pár automatikusan a veszélyzónába kerül.

Melléjük az a pár kerül, amelyiknek a legkevesebb pénze van a kör végén. Minden kör után ugyanis kiesik egy páros a játékból! A párosok szavazással döntik el, hogy veszélyzónában lévő párok közül, kivel szeretnének továbbra is együtt élni.  Aki kevesebb szavazatot kap, az távozik a villából.

A kieséses rendszer után a Nyerő Páros két legjobban teljesítő párosa közül egy showműsor keretein belül az nyer, aki az utolsó adásban elnyeri a nézők szimpátiáját. A fődíj összege az adott páros által a saját széfjükben a játék során összegyűjtött összeg lesz.

A műsor hétköznaponként 18.55-től az RTL Klubon látható.

Mozikban a leporolt Ponyvaregény!
Visszatér a mozikba a Ponyvaregény, Quentin Tarantino Oscar-díjat és Arany Pálmát nyert, az IMDB örökranglista 7. helyét elfoglaló kultuszfilmje, amelyet sokan a 90-es évek legjobb mozijának tartanak. A film digitálisan restaurált változatát augusztus 25-től vetítik országszerte. Itt olvasd a részleteket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!