Facebook hozzászólás
219

Ördögh Nóra a legjobb pénztermelő

Fontos ügyek felkarolására használja népszerűségét Alföldi Róbert, aki 2014 után idén is a legértékesebb lett a Forbes által felállított rangsorban. A legértékesebb női celeb Stahl Judit lett. Palvin Barbara és Kasza Tibor is felkerült a listára.

Másodszor készítette el a legértékesebb magyar celebek listáját a magyarországi Forbes magazin. Három szempont szerint vizsgálta a hazai hírességeket. Az egyik kritérium az volt, hogy ismertségük mögött fellelhető-e valódi teljesítmény, a másik a személyes brandek pénztermelő képessége, míg a harmadik szempont az imidzs tudatos kezelése, a profizmus volt. A celeblista a Forbes most megjelenő júliusi számában olvasható.

Az összesített lista első helyét a tavalyi évhez hasonlóan idén is Alföldi Róbert színész-rendező, a Nemzeti Színház korábbi igazgatója szerezte meg, aki tavalyi győzelme kapcsán publicisztikát is írt a lapba. Alföldi, miközben saját magát nem tartja celebnek, elfogadja, hogy mások annak tartják, és kötelességének érzi, hogy ismertségét, népszerűségét jó ügyek érdekében használja:

Alföldi Róbert, Kép: Forbes

„Kutyakötelességem foglalkozni azokkal az ügyekkel, amik bonyolultak, fájók vagy zavarosak. Ott kell állnom mindenki mellett, akit igazságtalanul és hisztériázva próbálnak másodrendű emberi lényként meghatározni. Bárki mellett, akit nem a tettei és a teljesítménye alapján ítél meg egy közösség, egy személy vagy rosszabb időkben egy egész társadalom.” – fogalmazott írásában Alföldi.

A lista második helyére Stahl Judit került, aki ezzel egyben a legértékesebb női híresség lett a Forbes szerint. Stahl értéke a celebrangsorban sokat erősödött, hiszen a tavalyi listán még csak a 10. helyen volt. Stahl ezzel maga mögé utasította a tavalyi női győztes Liptai Claudiát és Ördög Nórát is, aki ugyanakkor a Forbes szerint pénztermelő képességben a férfiak között sem talált legyőzőre.

Ismét a top3-ban szerepel, ezúttal harmadikként Kovács Ákos, akit a magazin ítészei a legprofibbnak tartanak a hazai sztárok közül: ő került a júliusi szám címlapjára. A popénekesről riportot is készített a Forbes, amelyben ő maga is megszólal:

Ákos, Foto: Forbes

„Azt nem látja senki, amikor hajnali fél négykor a grafikus mellett ülök, vagy a próbateremben vagy forgatáson ér a reggel. A koncert csak öt százalék a munkából” – fogalmaz Ákos.

A listára mások mellett a saját show-jával immár országos csatornán látható Kasza Tibor, a nemzetközi porondon páratlan sikereket elérő szupermodell, Palvin Barbara, a szépségverseny-iparba is beszálló Vajna-házaspár is felkerült. A Forbes 21-es listáját a volt Fradi-vezér és reality-sztár, Berki Krisztián zárja.

Magyarországon Stah Judit a legismertebb tévés szakács! Erről is olvashatnak!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!