Facebook hozzászólás
561

Oldtimer Show 2016’

Ismét Oldtimer Show-t rendeznek április 8-10-éig a budapesti Vasúttörténeti Pakban. Ez Közép- és Kelet-Európa legnagyobb veteránjármű rendezvénye! Kedves Apukák, itt a remek alkalom néhány jó pontot begyűjteni a srácoktól!  

Oldtimer autó egy csinos nővel: az esemény plakátjaA felnőttek rengeteg oldtimer autóban és motorban gyönyörködhetnek majd! A show egyedülálló látványosságokkal szolgál: 100 évesnél idősebb járművek és fakerekű autók is láthatók. A 2016-os Oldtimer Show korelnöke egy 118 éves Panhard Levassor antik autó lesz. Európa számos országából érkező gyűjtők járművei mellett amerikai oldtimer autós kiállítója is lesz az idei show-nak. Látható lesz még busz és teherautó-kiállítás, amerikai autókiállítás, Youngtimer autókiállítás, traktor és stabil motorbemutatók, katonai járművek, lesz mozdonyforgató, gőzmozdony- és vasúti kocsi kiállítás is. Összesen 500 oldtimer jármű látható majd a 10 hektáros területen! Nem „tucat” oldtimerek, hanem válogatott gyöngyszemek! Ráadás a „Kalandjárók” és a vasárnapi „Tuningautó Kiállítás”.

Belépő
Minden jegy mellé ajándék Oldtimer Show matricát kaptok. Mindhárom napon az első ezer látogatónak ajándék csokoládé is jár! Érdemes tehát már nyitásra érkezni!

A Víztorony Parkban kereshető fel a Gasztronómia utca, ahol házi kolbászokból, sajtokból, mézekből, lekvárokból és egyéb kézműves ételekből lehet vásárolgatni. A nagy parkban Kézműves Vásár is lesz, a gyerekeknek pedig vurstli. Mindkét helyen profi meleg konyhás vendéglátók gondoskodnak a látogatók kiszolgálásáról.

A kicsiket az Orient csarnokban csokoládé szökőkút várja, és lesz még ugrálóvár, légcsúszda, népi játszótér, arcfestés, íjászat oktatás, kézműves foglalkoztatók, fafaragás-oktatás, állatsimogató, kovácsműhely,  Csabai Tájház Múzeum, vasútmodell és terepasztal kiállítás, stb…Oldtimer motorkerékpár, a rendezvény plakátja

A Vasúttörténeti Park minden interaktív programja üzemel majd az Oldtimer Show hétvégéjén: kerti vasút, sínautó, lóvasút, hajtányok és egy igazi gőzmozdony, amin próbautat is lehetsz a masiniszta mellett. Az Oldtimer Show kiállításon kívül lesz ismét „Oldtimer Találkozó” is, 3 napon keresztül. Az oldtimer autó és motor tulajdonosok féltett kincseikkel érkeznek majd a Víztorony Parkba.

Idei újdonság, hogy elindul a Fesztiválbusz!  A rendezvény alatt egy fehér és egy sárga, 90 embert befogadó, alacsony padlós busz szállítja ingyen az Oldtimer Show közönségét a Nyugati-Pályaudvar és a Vasúttörténeti Park között. A menetidő 10 perc. Felszállás a Nyugatinál: Váci úti első buszmegállónál, a híd mellett, helyét külön tábla jelzi. Az autóval érkező látogatóknak kibővítették az ingyenes parkolót, így már 1100 gépkocsit tudnak fogadni. A rendezvény honlapján az egyéb utazási lehetőségekről is találtok információkat.

Tudtad, hogy a nők jól vezetnek, sőt kevesebb autót törnek? Olvasd csak el!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!