Facebook hozzászólás
343

Ó, te jó ég! Újra jön a zöld trutyi!

Már csak három hét van hátra, és jön a világ egyik legőrületesebb díjátadó gálája, a Kids’ Choice Awards. A KCA-n már 30 éve a leglátványosabb show elem a slime-ozás, amikor zöld trutyi zúdul a gyanútlan hírességek nyakába. Idén olyan nagy nevek kerültek a jelöltek közé, mint Ben Affleck, Dwayne Johnson, Emma Watson, Bruno Mars vagy Beyoncé – a csatorna nyilvánosságra hozta a listát, és több kategóriában már el is indult a szavazás.

Az egyik fellépőt is bejelentették, Jojo Siwa, a Nickelodeon sztárja nem mindennapi produkcióval készül március 24-ére, a Los Angeles-i gálára. Addig is, míg azon izgulunk, vajon kedvenceink győztesen kerülnek-e ki a szavazás végén, lássuk, hogy az elmúlt években milyen világsztárok kapták a nyakukba a trutyit!

Sandra Bullock és Neil Patrick Harris nyakon öntve, Kép: Nickelodeon
Sandra Bullock és Neil Patrick Harris nyakon öntve, Kép: Nickelodeon

Igazán vicces jelenet volt például, amikor Sandra Bullockra és Neil Patrick Harris-re éppen köszönetnyilvánítás közben zúdult rá a zöld trutyi, vagy, amikor Heidi Klum és Chris Colfer szinte lefagytak, amikor megkapták a zöld „áldást”. Halle Berry a közönség soraiban ülve sem úszta meg, egy nagy vödör slime-ot kapott a nyakába,

Justin Bieber sem úszta meg-a zöld trutyit, Kép: Nickelodeon
Justin Bieber sem úszta meg-a zöld trutyit, Kép: Nickelodeon

Justin Bieber pedig minden irányból jó alaposan és bőségesen részesült a neki járó zöld trutyiból. Azért Nick Jonas epikus letrutyizása sem volt semmi, Nick derekasan tűrte a rázúduló slime-áradatot.

Vidám kerítőnő garázdálkodik Budaörsön
A házasságszerző egy hamisítatlan amerikai történet a szerelemről, amely beteljesülhet ugyan, de semmiképpen sem ott, nem úgy és nem azzal, akire eredetileg számítunk. Pláne akkor nem, ha több szereplő is abban a hitben ringatja magát, hogy ő fonja az események fonalát…

A csatorna bejelentette a március 24-i gála első sztárfellépőjét is, aki nem más, mint Jojo Siwa, a Nickelodeon egyik legkedveltebb arca. Jojo egy igazán különleges produkcióval készül, grandiózus díszlettel, óriási szivárvánnyal, felfújható jégkrémekkel és színes cukorkákkal a háttérben adja majd elő tripla platinalemezes Boomerang című slágerét, ami majdnem 500 milliós YouTube nézettségnél tart. A Nickelodeon jelölte is őt a „Kedvenc zenei YouTuber” kategóriában. Vajon Jojo Siwa megnyeri a díjat, és most először ő is jó alaposan le lesz trutyizva?  Minden kiderül a Kids’ Choice Awards-on, amit a magyar Nickelodeon március 28-án 18:00-tól sugároz.

Egy dolog biztos, az idei gálán is ömleni fog a slime, és, ahogy az már hagyománnyá vált, a legnagyobb sztárok sem ússzák meg szárazon. A szavazás ezen a linken érhető el. Te is eldöntheted, ki kapjon a „zöld áldásból”!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!