Facebook hozzászólás
271

Nyár esti könnyed dallamok

Ezzel a címmel ad koncertet Tokody Ilona és Nédó Olga július 2-án este 7-kor a Magyar Virtuózok Kamarazenekarának Hangversenytermében. 

Tokody Ilona, Kép: ytimg
Tokody Ilona, Kép: ytimg

Tokody Ilona Kossuth- és Liszt Ferenc díjas operaénekes, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja fülbemászó operaslágerekkel kápráztatja el a nézőket, hallgatókat.

Nédó Olga hegedűművész, Kép: sajtóanyag
Nédó Olga hegedűművész, Kép: sajtóanyag

Nédó Olga Prima- és Nívódíjas hegedűművész Vivaldi Négy évszakából a Tél és a Nyár tételt, Strauss Kék Duna keringőjét, illetve a Profi filmzenéjét és Az operaház fantomja musical részleteit játssza el.

A koncert kicsiknek és nagyoknak egyaránt szól, úgy választották ki a darabokat, hogy mindenki megtalálja majd a magának legmegfelelőbb darabokat. Nédó Olga, aki korábban Mága Zoltán egyik angyalaként járta a világot, egy interjúban azt mondta, hogy kötelességének tartja a klasszikus zene népszerűsítését, ezért szereti azt keresztezni a popzenével. Így fiatalokkal is megismertetheti a komolyzene szépségeit. Lássuk be, erre a nyár a legalkalmasabb.

Vendégművészként Muskát András tenorista is fellép. Zongorán Nagy Márta közreműködik.

Virtuózok Hangversenyterme, Kép: sajtóanyag
Virtuózok Hangversenyterme, Kép: sajtóanyag

A Magyar Virtuózok Kamarazenekarának – 300 embert befogadó – Hangversenytermét most újították fel. (1086 Budapest, Városligeti fasor 44.) Pompás lett az akusztikája. A légkondicionált terembe az egyórás műsorra az idősebbek is bátran jelentkezhetnek!

A mátrai erdők szombattól kezdenek muzsikálni! A részleteket itt olvashatod!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…

Válassza Sherlock Holmes pipáját!

Gyakran úgy gondolunk a pipázásra, mint egy divatjamúlt tevékenységre, amely az előkelő urak ráérős szenvedélye,…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!