Facebook hozzászólás
551

Női Klub nemcsak nőknek!

Egy különleges helyen, a Goldberger Textilmúzeumban tartja mai összejövetelét a Csak a Nőknek Magazin női klubja. Egészségügyi előadások mellett a résztvevők találkozhatnak Törley Mária festőművésszel, és megismerhetik az idei bikini divatot is! Nem szabad kihagyni! 

Női klub emblémájaTöbb mint egy éve alakult a Csak a Nőknek Magazin klubja. Célja, hogy mindenkinek vonzó és hasznos programokat kínáljon. Az elmúlt hónapokban a klubtagok megismerhették Budai Péter séfet, jártak a József Attila Színház kulisszái mögött Nemcsák Károly kalauzolásával, többször is tartottak divatbemutatót, ragyogó előadást hallhattak Görög Ibolyától, a protokoll nagyasszonyától, és nemrég jártak egy különleges borpalotában is.

Április 21-én, délután fél 5-kor ismét érdekes programokkal várják – nemcsak – tagjaikat a III. kerületi Lajos utca 136-138 alatt,  a Goldberger Textilmúzeumban. Őseink hagyatéka címmel beszélgethetnek Törley Mária festőművésszel, aki nem mellesleg a híres Törley család leszármazottja. Két előadás részesei is lehetnek Találkozó önmagaddal, illetve Ésszerűen a női betegségekről címmel. Az elsőről Dr. Darnói Tibor, a másodikról Dr. Papp János beszél. Egyikük lelki, másikuk a kínai orvoslás alapján közelíti meg a betegségeket. A klubtagok „rástartolhatnak” a bikini szezonra is!

Mindenkit szeretettel vár a Csak a Nőknek csapata! Ha a program felkeltette az érdeklődésedet, ne habozz, regisztrálj azonnal itt!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!