Facebook hozzászólás
352

Nincs menekülés a horrorból – a sztároknak sem

Bár a filmtörténetben sokan kezdték sikolykirálynőként a karrierjüket, a többségnek mindez kevés volt a hollywoodi áttöréshez. Igazán pozitív példaként csak Jamie Lee Curtis emelhető ki, de mára ő is csak az egykori csillagok táborát erősíti. Akárcsak az 1996-os Sikoly révén berobbant fiatal tehetségek. Hiába a világsiker, a hatalmas bevétel, az ismertséget fokozó folytatások. Ahogy jött, úgy ment is a váratlanul rájuk köszöntött szerencse.

Kép:Sajtóközlemény

Neve Campbell mind a négy Sikoly (Paramount Channel, június 6., 22:00 óra) filmben főszerepet játszott. Ám hiába élte túl a szellemálarcos gyilkos támadásait, a nézők más filmben nem voltak rá kíváncsiak. Tehetségét, vonzerejét nem tudta kamatoztatni. A producerek sem kényeztették jó szerepekkel. Ezt látva elment gyermeket szülni, majd a tévében próbált szerencsét (Grace klinika) és a színpadon is egyre többször tűnt fel.

Sok jóval Courtney Cox-ot sem kecsegtette az élet a Sikoly után. Ő is benne volt mind a négy részben. Azonban ettől sem lettek jobbak az esélyei Hollywoodban, ahol azért sem rúghatott igazán labdába, mert mindenki, mindenhol csak a Jóbarátok Monicáját látta benne. Közben tönkrement a házassága a Sikoly másik főszereplőjével, David Arquette-tel, akivel 1999 és 2012 között alkottak egy párt. Manapság az vigasztalja, hogy révbe ért a magánélete. Tavaly eljegyezte a Snow Patrol együttes frontembere.

Volt férje, David Arquette ellenben nem fájlalta, hogy nem ő lett Hollywood új hercege a Sikoly után. Visszatért a mellékszerephez. Tévézett, filmezett és rajzfilmhősöknek kölcsönözte a hangját. Emellett Bootsy Bellows néven szórakozóhelyet nyitott, ahol Lindsay Lohan és Paris Hilton is törzsvendég volt. Bár Cox után hajtotta a nőket, mára már lenyugodott. Új párjával közös babának is örülhetnek.

A Sikoly többi szereplője szintén csak ideig-óráig tudott élni a hirtelen jött népszerűséggel. Matthew Lillard sem lett sztár. Ezt belátva elkötelezte magát Scooby Doo oldalán. Mind az élőszereplős, mind a rajzfilmekben Bozont figuráját alakítja. Az első Sikoly szépfiúja, Skeet Ulrich pedig a tévésorozatok állandó szereplője. Játszott többek közt a New York-i Helyszínelők, a Csodák, a Jericho és az Esküdt ellenségek: Los Angeles epizódjaiban.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!