Facebook hozzászólás
266

Nagyot szól a legújabb videoklip Puskás Peti stúdiójából – Nézd meg!

Újabb és újabb videoklipeket és reklámfilmeket forgat szinte hetente az ország első közösségi kreatív stúdiója, a BigO. Puskás Peti örül a berobbanásnak, de továbbra sem a pénz, hanem az alkotási vágy motiválja. Nézd meg a legutóbbi Cloud 9+ klipjüket!

A BigO Creative Studio által egybegyúrt tehetséges fiatalok összeolvasztva foglalkoznak zenével, fotózással, videókkal. A közösségi kreatív stúdió vezetője a színész-énekes Puskás Peti, aki másfél éve egy totális véletlen folytán alapította meg az ország legdinamikusabban fejlődő kreatív vállalkozását. Felkérésekből nincs hiány, majd’ minden héten új projekten dolgoznak, főleg videókon. Induló és befutott zenekarok, multicégek és ügynökségek keresik meg őket, de van, hogy csak önmaguk szórakoztatására alkotnak.

A stúdió legújabb klipje szerdán jelent meg a Cloud 9+-al, amelyben Trokán Nóra és párja együtt szerepelnek. Itt most te is megnézheted!

„Úgy kezdődött, hogy a Biebersnek szerettünk volna klipet forgatni. Megmutattam a dalt Máténak, a 18 éves operatőrünknek, és óriási ötlettel állt elő. Kidolgoztuk a koncepciót vele, az öcsémmel és Kingával a fotósunkkal,  összeszedtük a csapatot, és elkészítettük a Dance-hez a videót. Ezután elkezdtek jönni a megkeresések, hirtelen növekedett a csapat, és megcsináltuk a saját stúdiónkat. A BigO alapstábja mára egy nagyon jó közösség, ami magától formálódott, és jelenleg 8-10 emberből áll – monja Puskás Peti. – Ha valamelyikünk kitalálja, hogy csináljunk valamit csak azért, mert van egy jó ötlete, akkor abban benne vagyunk rögtön. Fontosnak is tekintem, hogy tartsuk frissen magunkat, és segítsünk egymás projektjein. Nyilván jó, ha pénzt keresünk, de nem akarom, hogy ez legyen az alapmotivációs erő, hanem inkább az, hogy baromi jó foglalkozásunk van, és fantasztikus, hogy már huszonévesen rátaláltunk. Mindenki azt csinálja, amit szeret, fejlődhet, alkothat,mindezt egy segítő közösségben. Próbáljuk megőrizni a naivitásunkat.”

Puskás Peti talán a Halott pénz klipjére a legbüszkébb, amit idén márciusban forgattak ,és már átlépte az egymillió megtekintést a YouTube-on. Ez egy három és fél perces videó vágás nélkül, amin egy snittben mentek végig.

„Nagyon sokat dolgoztunk az előkészítésén, ami szerintem manapság ritka. Nemcsak a számot szeretik nagyon, de a klip is nagyon sok jó kritikát kapott. Volt olyan online szakmai fórum, ahol az év leglátványosabb klipjeként aposztrofálták – annak ellenére, hogy a költségvetése nem erre predesztinálta, mert nem volt túl magas” – árulta el Puskás Peti.

A klipek készítésénél az alapokon kívül rengeteg elemmel tudják gazdagítani a megjelenést azzal, hogy együtt dolgoznak fiatal feltörekvő divattervezőkkel, grafikusokkal, marketingszakemberekkel. Nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy minél több embert bevonjanak az alkotói folyamatba. Szeretnek kísérletezni új és érdekes technikákkal, mindent megtesznek a látványos eredményért.

Sztárrá tehet a YouTube! Nekik már sikerült…
Elindult a Ki Mit Tube, Magyarország első tehetségkutatója, amely a YouTube-on zajlik. Bárki szinte bármilyen produkcióval jelentkezhet, hogy az egymillió forint, az autó és más értékes nyeremények mellett az internet új idoljává válhasson. Lássuk, kik a magyar YouTube eddigi legnagyobb úttörői!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!