Facebook hozzászólás
537

Nagyon ütős lett az Unicum legújabb reklámja!

Ostoros hadtest, több méteres vizák, az épülő Parlament és Hajós Alfréd egy filmben. A Zwack Unicum új reklámfilmje Magyarország elmúlt 225 évének kiemelkedő hőskorszakait idézi meg a Zwack család és az Unicum történetével párhuzamba állítva.

„Szerencsések vagyunk, hiszen ismerjük őseink elmúlt 225 éves történetét és azt az áldozatos munkát, küzdeni akarást és pozitív hozzáállást, amelynek köszönhetően ma itt állhatunk és egy igazán prosperáló vállalatot működtethetünk. Azonban ugyanez igaz Magyarország történetére is, hiszen a magyar egy büszke, harcos és minden helyzetből kijönni képes nemzet. Ezért érezzük úgy, hogy a családunk története párhuzamba állítható Magyarország történetével is, ebből született a Zwack Unicum új reklámfilmje” – mondta el Zwack Sándor arról az új reklámfilmről, amelyet a mai naptól ismerhet meg a közönség.

Ostorral harcoló Hunyadi huszárok

Különleges év a mostani a Zwack család és a Zwack Unicum számára, hiszen Dr. Zwack udvari orvosként 225 éve kínálta II. József Habsburg uralkodót azzal a gyomorkeserűvel, amely ma már világszerte ismert. Nem véletlen, hogy ez a jelenet elevenedik meg az Unicum új reklámfilmjének első jelenetében is. A család és a vállalat számos programmal ünnepelte a jeles évfordulót az elmúlt hónapokban, azonban most egy grandiózus reklámfilmben csúcsosodik ki az év.

Hajós Alfréd és az épülő Parlament

„Az volt a célunk, hogy a „csak pozitívan” gondolatiság megmaradjon az új filmben. Mindezt viszont nem egy pátoszos, ömlengős képsorban akartuk bemutatni, hanem arra koncentráltunk, hogy mai csomagolásba öltöztessük és vevők legyenek rá a fogyasztóink. Azt gondolom, hogy nagyon dinamikus, rendkívül látványos film lett a végeredmény” – mondta el Zwack Izabella.

A reklámfilm  II. József Habsburg uralkodó és Dr. Zwack közös jelenetével kezdődik a spot, ami a magyarok találékonyságára is utal, mellyel olyan sok elismerést szereztünk már a világban. Ezt egy speciális 1848-49-es szabadságharcban hősiesen harcoló ostoros magyar hadtest bemutatása követi, amely a magyarok küzdeni akarását, harcos múltját mutatja be. Az alkotók elmondták, hogy számos olyan kutatás előzte meg a filmet, amely a korabeli jelenetek hiteles felidézését tették lehetővé. Az ostorral harcoló Hunyadi huszárok valóban léteztek és hősiesen harcoltak a szabadságharc csatamezein.  A következő jelenet Hajós Alfrédot ábrázolja az éppen épülő Parlamenttel a háttérben, mely a rengeteg magyar sportsikert jelképezi, de közben olyan apró különlegességeket is felvillant, mint az akkor még a Dunában úszó, akár több méteresre is megnövő vizák. Majd eljutunk a mai Hősök terére, egy fesztivál hangulatú közegbe, ezzel is jelezve, hogy a magyar nem egy szomorú nemzet, nagyon sok életkedvvel és pozitív látásmóddal vagyunk megáldva.

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Buja növényzet, dúsan zöldellő pázsit? Vajon mi lehet a titka?

Valljuk be bátran, hogy mi, a kertünk szerelmesei már hatalmas izgatottsággal várjuk, hogy végre valóban…

Íme, 2024 legjobb ötletei lakberendezéshez

Ha te is nyitott vagy az újdonságokra, szívesen dekorálod a lakásodat, és érdekelnek a legújabb trendek a…
1 / 3 451

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!