Facebook hozzászólás
178

Nagyon rossz hír One Direction rajongóknak

Legalább egy év szünetre megy jövő márciusban a One Direction fiúbanda, hogy a tagok saját szólókarrierjükre és projektjeikre koncentrálhassanak. Ennek talán csak a rajongók nem örülnek. Az együttes PR-csapata nem kommentálja a tagok ideiglenes különválásáról szóló híreket.

A Harry Styles, Liam Payne, Louis Tomlinson és Niall Horan alkotta négyes fogat egy múlt hétvégi londoni megbeszélésen arról is döntött, hogy nem indul turnéra év végén megjelenő új albumával. A banda utolsó nagyszabású koncertje október 31-én lesz a sheffieldi Motorpoint arénában – írta a The Sun című brit lap internetes oldala.
„A fiúk már öt éve együtt vannak, ami hihetetlen idő egy fiúbanda esetében. Megérdemlik, hogy kapjanak legalább egy évet, amikor csak a saját projektjeikkel foglalkozhatnak” – mondta az együtteshez közel álló forrás.
Mint hozzátette: „egyáltalán nincs köztük ellenérzés, mindannyian 100 százalékosan támogatják a döntést. Ez egyáltalán nem végleges búcsú, mindannyian folytatni szeretnék a közös munkát valamikor a jövőben. De most lezárult egy korszak és ők a zenei világ csúcsáról vonulnak vissza”. Az illetékesek szerint Zayn Malik márciusi távozásának nincsen köze a mostani döntéshez.

One Direction

A banda ötödik stúdióalbuma, amely a bennfentesek szerint az eddigi legjobb, a karácsonyi rohamhoz időzítve kerül a boltokba. A fiúk számos televíziós szerepléssel és fellépéssel fogják népszerűsíteni az új korongot.
A tagok várhatóan nagyon különböző irányokban folytatják a munkát. A Sony vezetői már jó ideje szemet vetettek a 21 éves Harryre, akiben a legtöbb potenciált látják egy sikeres szólókarrier beindítására, ugyanakkor a fiatal fiú állítólag szívesen foglalkozna színészkedéssel is.
A szintén 21 esztendős Niall ugyancsak saját szólókarrier beindításáról gondolkodik, míg a vele azonos korú Liam dalszerzői, produceri és DJ-karrierjére kíván összpontosítani. A 23 éves Louis saját lemezcégben gondolkodik és szívesen szerepelne zsűriként jövőre a brit X-Faktorban.
A One Direction több mint 50 millió lemezt adott el világszerte. Taylor Swift után a banda volt a második legtöbb lemezt eladott zenei előadó tavaly a világon, 3,2 millió koronggal, és ők keresték a legtöbb pénzt turnézással, több mint 7,5 millió embernek zenélve. Fejenként 25 millió fontra tettek szert.

James Arthur ősszel Budapesten koncertezik!
A világhírű James Arthur hamarosan hazánkban koncertezik – közölték a szervezők. Az Impossible című világsláger előadója először lép színpadra Magyarországon.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!