Facebook hozzászólás
279

Nagy párosokkal erősít a TV2

Március 16-tól Kovács Lázárral és megújult szabályokkal várja a nézőket a TV2 népszerű gasztro-realityje, a Hal a tortán. Az első héten Liptai Claudia és Till Attila, Sipos Péter és Sipos Tamás, valamint Tóth Vera és Tóth Gabi ragadnak fakanalat.

Liptai Caludia és Tilla a konyhában, kezükben egy-egy tálca, középen Kovács Lázár pózol, kezében egy serpenyő, Kép: TV2
Liptai Claudia, Kovács Lázár, Tilla

Március 16-ától, minden hétköznap este egy megújult Hal a tortánnal találkozhatnak a nézők A küldetés alcím alatt. A hétköznap esténként jelentkező gasztro-reality új szakértője Kovács Lázár, azaz Lázár Chef, aki trükkös módon igyekszik megnehezíteni a házigazdák főzését.

A küldetés részeként nincs többé nagybevásárlás, Lázár egy kvízjátékban teszteli a sztárok tudását, akik a megszerzett pontok alapján kapják meg az alapanyagokat. Ideális esetben azokat a hozzávalókat szerzik meg, amire valóban szükségük van a tervezett ételekhez. Kevesebb pont esetén egy közepesen nehéz menühöz való kosarat kapnak, ha gyengén teljesítenek, akkor egy nagyon nehéz ételsor alapanyagait „nyerik meg”. Ha mindez még nem lenne elég, a főzésre összesen három órájuk van, ami alatt jó pár nehezítést kapnak, van, hogy óriás fakanállal kell kevergetni az ételt, vagy épp szumóruhában teljesíteni a küldetést. A megszokottól eltérően egymás füle hallatára pontozzák a házigazda vacsoráját a vendégek, és ettől a szezontól Lázár is véleményezi és pontozza a teljesítményt.

– A műsor új szabályainak köszönhetően igazán izgalmas lesz a főzés, hiszen a sztárok nem mindig azt készítik, amit szeretnének, sőt! Garantálom, hogy nem lesz könnyű dolguk! Küldetésre fel! – mondta Lázár Chef.

Az első adáshéten párokban főznek a sztárok. Liptai Claudia Tillával, Sipos Péter a testvérével, Tamással, míg Tóth Vera a húgával, Gabival száll versenybe a legjobb szakács címért a TV2-n.

Addig pedig fogadd egyik kedvenc receptemet! Hátha te leszel a következő páros egyike!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!