Facebook hozzászólás
541

Na, ki mozgatja hátul a szálakat?

Vince Aliz Liza Tóth Gabi mentoráltja volt az X-Faktor 2016-os évadában. A lány különleges hangjával és egyéniségével kivívta mentora és a nézők elismerését is. Liza miután kiesett a tehetségkutatóból, tovább folytatta énekesi karrierjét, ám nemrég kiderült, hogy egy újabb kihívás is vár rá. Az énekesnő az X-Faktor 2017-es szériájában a casting stáb munkáját segíti.

Vince Aliz Liza, Kép: RTL
Vince Aliz Liza, Kép: RTL

– Mielőtt jelentkeztem az X-Faktorba sosem gondoltam, hogy egy tehetségkutatóban színpadra lépjek. Egyáltalán nem bántam meg, hogy végül kihasználtam ezt a hatalmas lehetőséget. Az idei szériába jelentkező énekeseknek azt a szemléletet szeretném átadni, hogy ne féljenek egy számukra ismeretlen szituációtól és tegyék próbára önmagukat és a tehetségüket. Nagyon élvezem, hogy jelenleg a stáb munkáját segíthetem, hiszen mindig érdeklődéssel figyeltem, hogyan zajlik a háttérmunka és hogyan állnak össze hétről-hétre az élő showra a produkciók. A casting stábbal már a legelejétől figyelemmel kísérhetem a tehetségek útját a döntőig és ez nagyon izgalmas feladatnak ígérkezik – mondta Liza.

Az X-Faktor 2017-es szériájába ezen a linken keresztül várja Liza is a jelentkezéseket:

Vadoantúj vígjáték
Elindult az RTL Klub új vígjátéksorozata, A mi kis falunk. A szereposztás parádés, eleve garancia a sikerre. A produkció egy komédiákkal, karakteres lakókkal teli falu életébe enged bepillantást. Ne hagyd ki!

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!