Facebook hozzászólás
469

Mr. Klausz nyerte a Ki Mit Tube döntőjét! Nézd meg a nyertes videót!

Magyarország első YouTube-on zajló tehetségkutatóját a tiszaújvárosi Mr. Klausz nyerte, rá szavazott a legtöbb netező. Egy hónap alatt a Ki Mit Tube hétmilliós nézettséget ért el, az előadókra 80 ezer szavazat érkezett.

Első alkalommal rendeztek Magyarországon internetes közösségi médiára alapuló tehetségkutató versenyt. A jelentkezőknek egy legfeljebb ötperces videót kellett feltölteniük, amelyben maguk is szerepelnek, valamint egy bemutatkozó kisfilmet a verseny oldalára. Az augusztus 21-én indult Ki Mit Tube-ra 449 produkció nevezett, ezekre összesen 80 ezer szavazat érkezett, a netezők nagyjából 18 évnyi videót néztek meg, mintegy hétmillió megtekintést hozott a verseny.

A Ki Mit Tube öt hét versengés után érkezett a fináléhoz, amelyet élőben közvetítettek a YouTube-on. A tizenöt legtöbb közönségszavazatot kapott produkcióból a zsűri választott ki ötöt, ők jutottak döntőbe: Mr. Klausz a Sorsod Borsod slam poetryvel jutott be a döntőbe, második helyen a Lóci játszik című produkció végzett, a harmadik az Appril Secret Section lett, mellettük még TrueBadÚr és ManGoRisea került be a legjobb öt közé. A zsűriben szerepelt mások mellett Péterfy Bori, Puzsér Róbert, Fluor Tomi, Szirmai Gergely és Saiid (Akkezdet Phiai) is. A döntősök élő videobeszélgetésben csatlakoztak az eseményhez.

A vasárnapi döntőt Mr. Klausz nyerte meg, aki a győzelemmel autót, egymillió forintot, médiatámogatást, utazást nyert, és más értékes nyeremények tulajdonosa lett – írták a szervezők az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

Íme a nyertes videó!

 „Hihetetlen számomra, hogy ennyi embert sikerült megérinteni. Olyan, mintha álmodnék, nagy bulit csapunk, de azért dolgozni is el kell menni” – mondta Mr. Klausz, aki ellátogathat a Google londoni központjában lévő YouTube Space oktatóközpontba is.

Nagyot szól a legújabb videoklip Puskás Peti stúdiójából – Nézd meg!
Újabb és újabb videoklipeket és reklámfilmeket forgat szinte hetente az ország első közösségi kreatív stúdiója, a BigO. Puskás Peti örül a berobbanásnak, de továbbra sem a pénz, hanem az alkotási vágy motiválja. Nézd meg a legutóbbi Cloud 9+ klipjüket!


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

1 / 3 454

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!