Facebook hozzászólás
306

MOVE ‘n Share – Mary Popkids koncert

Idén 20 éves az Európai Önkéntes Szolgálat, az Európai Unió mobilitási programja, az Erasmus+ egyik legnépszerűbb lehetősége. A külföldi tapasztalatszerzéshez kapcsolódó élményekről, történetekről lesz szó egy különleges nézőpontból február 18-án este hétkor az Európa Pontban, a Millenárison.

Mary Popkids plakát, Kép: sajtóanyag
Mary Popkids, Kép: sajtóanyag

Európában a fiatalok gyakran nincsenek tisztában jogaikkal és kötelezettségeikkel, emellett természetesnek vesznek olyan jogokat, amelyeket az Európai Uniónak köszönhetünk: a mozgás szabadságát, az ösztöndíj-lehetőségeket. A nemzetközi mobilitási programok segítenek a fiataloknak új kultúrák megismerésében, megtanítják őket a toleranciára és a kulturális sokszínűség tiszteletére, emellett pedig elősegítik a munkaerő-piaci elhelyezkedésüket is. Az ilyen programokról sokat megtudhatunk tájékoztatókból, információs napokon, de a leghitelesebb forrás azok a fiatalok, akik részt vettek, vesznek a mobilitásban.

Helyszín:
Európa Pont, Millenáris Park, 1024 Budapest, Lövőház u. 35.

A MOVE ‘n Share – Mary Popkids koncert eseményen olyan közismert, illetve volt EVS-es bloggereket hallgatunk meg, akik nemzetközi kalandjaikat osztották meg a szélesebb közönséggel online naplójukban. A mobilitási információk mellett a blogolás műhelytitkaiba is bepillantást engednek.

Európai Parlament
Legutóbbi strasbourgi forgatásomról itt találsz beszámolót!

Ezt követően a magát future pop kategóriába soroló Mary Popkids zenekar fellépése következik. A soul, funky és elektronikus elemeket is felvonultató indie zenekar első nagylemeze nemrég jelent meg, de népszerűségüket mutatja, hogy idén nyáron majdnem mindegyik zenei fesztiválon fellépnek.

 

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

PÉLDA-KÉP

1 / 258

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!