Facebook hozzászólás
219

Most aztán nagy buli lesz Londonban

Bejelentették az MTV Europe Music Awards idei helyszínét: a gálának 21 év után újra London ad otthont! A zenei díjátadót november 12-én rendezik a Wembley Arénában.

Sadiq Khan és David Lynn, Kép: sajtóanyag
Sadiq Khan és David Lynn, Kép: sajtóanyag

– London vitathatatlanul a világ zenei központja, ezért kiváltság, hogy az idei MTV EMA- t az Egyesült Királyság fővárosában rendezhetjük – mondta David Lynn, az MTV nemzetközi anyavállalatának, a Viacom International Media Networks-nek vezérigazgatója. Mint hozzátette: – Bárhol is rendezzük az EMA-t, mindig nagy népszerűségnek örvend, így Londonban tízszer akkora bulira számítunk. – Az MTV Europe Music Awards-nak immáron hatodik alkalommal ad otthont az Egyesült Királyság, Londonban először 1996-ban rendezték meg, de adtak már át díjakat Edinburghben (2003), Liverpoolban (2008), Belfastban (2011) és Glasgowban is (2014).

London polgármestere, Sadiq Khan nagyon örült.

– Két évtized után az MTV EMA visszatér, hogy újra felvillanyozza a világ legnagyszerűbb városát! Hihetetlen estének nézünk elébe, ahol a zenei élet kiválóságai és nézők milliói mind együtt ünnepelnek majd. London tökéletes választás, hiszen a város számos alkalommal adott már otthont a föld legnagyobb zenei eseményeinek, kivételes zenetörténeti örökségével és kiemelkedő helyszíneivel London a szórakozás fővárosa. Akár szupersztár vagy, akár látogató, akár tősgyökeres londoni, a városban mindenki talál szórakozási lehetőséget! –

London tehát november 12-én tárt karokkal vár minden zeneszeretőt!

U2 turné Európában
Huszonöt állomásos turnéra indul idén nyáron Európában és Észak-Amerikában a U2 az idén 30 éves The Joshua Tree című lemezével, amelyen olyan slágerek szerepelnek, mint a Where the Streets Have No Name és a With or Without You. Vajon a magyar rajongókat is meglepik?


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Mi a német juhászkutya népszerűségének titka?

Nem lehet elvitatni, hogy az egyik legnépszerűbb fajta a német juhászkutya. Nemcsak munkakutyakánt lehet rá…

Stílusos női cipők a trendek tükrében

Ahogy az évszakok változnak, úgy változnak az irányzatok - ideértve a legújabb női cipőket - és a trendek is. A…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!