Facebook hozzászólás
317

Mit főzött ki Mautner Zsófi, mit csinál Fejős Éva a szeméttelepen, és miért száguldozik Winkler Róbert mindeközben?

Elindult az Adjukössze+ kampány! Aki adományaival segít a NIOK Alapítvány által működtetett adjukössze.hu oldalon egy-egy civil projektnek, társadalmi ügynek, az a projektek mellé állt hírességekkel nyerhet egy feledhetetlen közös élményt!

 

Fejős Éva író piros-fehér keresztben csíkos pólóban, Kép: adjukössze+
Fejős Éva író, Kép: adjukössze+

Fejős Éva a Greenpeace veszélyes hulladéklerakók felszámolását célzó kampányát támogatja, s aki adományoz, annak esélye lehet arra, hogy az írónő bele álmodja személyét egy karakterként a következő regényébe. Mautner Zsófi az Igazgyöngy Alapítvány hátrányos helyzetű gyermekek tanodáját segítő projektje mellé állt, s egy szerencsés adományozót invitál egy közös főzésre, sőt az illetőről nevez el egy új ételkölteményt! Winkler Róbertpedig annak a nyertesnek kínál egyszerre két tesztvezetést is, két igen különleges autóval, aki a Magyar Rett Szindróma Alapítvány élményterápiás gyűjtésébe száll be.

Mautner Zsófi a konyhájában áll farmerdzsekiben, Kép: adjukössze+
Mautner Zsófi, Kép: adjukössze+

Sőt! A sornak itt még nincs vége, hamarosan újabb hírességek és további gyűjtések indulnak, annak is érdemes figyelnie az oldalt, aki szeretné egyszer a zenekari turnézás élményét átélni, mert hamarosan erre is lehetőség lesz!

Winkler Robi lazán könyököl egy autó tetején, Kép: adjukössze+
Winkler Robi, Kép: adjukössze+

– Olyan szervezetekkel indítjuk el ezt a kampányt, amelyekkel régóta szorosan együtt dolgozunk.  Célunk, hogy az Adjukössze+ kampánnyal olyanokhoz is elérjünk, akik egyébként talán nem is gondolnának arra, hogy egy-egy társadalmi ügyet támogassanak. Így azonban ők is megismerhetik ezeket a fontos és hasznos kezdeményezéseket, ráadásul egy olyan különleges élményt nyerhetnek azzal, ha segítenek, ami tényleg egyedi, hiszen máshol nincs rá lehetőség – mondta Szegedi Andrea, az adjukössze.hu programvezetője.

Segíteni jó!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!